AKCIJA BESPLATNE PROVERE SLUHA U JAGODINI

0

Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor dok razgovarate sa dragim osobama ili gledate TV, vreme je da proverite svoj sluh. Ako ste primetili da slabije čujete ili je to primetio neko iz okruženja, javite se u najbliže Audiovox predstavništvo jer mi imamo rešenje za dobar sluh.

Ako Vi ili neko koga poznajete sumnjate da čujete slabije javite se u Audiovox predstavništvo u Jagodini jer mi imamo rešenje za dobar sluh. Kada nas posetite možete da očekujete: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, popust 5 000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata.  

Zašto je Audiovox pravi izbor za dobar sluh? Zato što Audiovox ima najbolje rešenje za Vaš sluh a kvalitet garantuje tradicija poslovanja firme od 2000. godine,120 godina iskustva Oticon proizvođača slušnih aparata u čijoj ponudi se nalaze najsavremeniji slušni aparati, stručni kadar i desetine hiljada zadovoljnih korisnika.

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Jagodini na broj telefona 035 8101 496, predstavništvo se nalazi u ulici Gine Pajevića 6 lokal 3, kod gradske pijace (klik za lokaciju) a radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova.

Termin za besplatnu proveru sluha i probu aparata možete zakazati i online klikom na link SLUŠNI APARATI  

Akcija traje do 30. Juna 2024. godine, zakažite svoj termin odmah.

Prethodni tekstUz pomoć sajta, kupite stan baš po vašoj meri
Sledeći tekstKupovina nekretnina: Balansiranje emocija i finansijskih ciljeva

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime