ZADRŽAVANJE NA GRANICAMA OD 30 DO 120 MINUTA

0

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na prelazu Batrovci sa Hrvatskom se na izlazu iz Srbije čeka oko 120 minuta, dok su na ulazu zadržavanja oko pola sata.

Na Horgošu sa Mađarskom se na izlazu čeka oko sat vremena, a na ulazu oko 30 minuta, navodi AMSS i preporučuje prelaze Kelebiju ili Bački Breg, dok su Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II, otvoreni od 7-19 časova.

Na prelazu sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bosnom i Hercegovinom saobraćaj je pojačan, ali zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta.

Povoljnije vremenske prilike donose dobru prohodnost puteva i nesmetano odvijanje saobraćaja, vozače danas očekuje pojačan intezitet saobraćaja za dane vikenda.

Trenutno su na naplatnoj rampi Bubanj Potok zadržavanja od 10 do 15 minuta, a na naplatnim stanicama „Stara Pazova“, „Sirig“, „Nais“ i „Doljevac“ oko 10 minuta.

Večeras od 21.00 do 05:00 časova, kod Bogoslovije, u smeru Pančevo – Beograd, saobraćaj će se odvijati usporeno zbog sanacije oštećenog kolovoza.

Do sutra u vremenu od 07 do 17 h, na deonici od petlje „Novi Banovci“ do petlje „Bubanj Potok“, u oba smera, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza. Za vreme radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Prethodni tekstRODITELJI DECE OBOLELE OD RAKA DOBIĆE BOLOVANJE DO ZAVRŠETKA LEČENJA I 100 ODSTO ZARADE
Sledeći tekstVULIN U JAGODINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime