Tužilaštvo saopštilo da nema elemenata za pokretanje krivičnog postupka, Palma: Istina je izašla na svetlost dana

0

Juče je Više tužilaštvo u Kraljevu dalo saopštenje u kome se navodi da nema elemenata za pokretanje istražnog postupka protiv Dragana Markovića Palme. Dragan Marković Palma koji je sve vreme govorio da je ovo kampanja laži orkestrirana od strane Dragana Đilasa, koju su sprovodili zaposlenici u njegovoj kompaniji predvođeni Marinikom Tepić. Reagujući na saopštenje Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu Dragan Marković Palma je rekao
“ Političko smeće, siledžije lažovi, prevaranti, kriminalci pokušali su da svojim lažima da linčuju ne samo mene, već i Jedinstvenu Srbiju, Jagodinu, moje koalicione partnere, i izblate čitavu Srbiju.
Od početka je bilo jasno da bezočno lažu. Samo slep i gluv je mogao da ne vidi činjenice i istinu, jer naravno da ništa od onoga što su lagali nije se desilo. Sada se vidi zašto su izbegavali moj poziv na poligraf i i da biraju televiziju za TV duel. Ja moram da postavim pitanje Branislavu Radosavljeviću, lažnom svedoku, kriminalcu i funkcioneru Đilasove stranke.
Šta ćemo sada Branislave, ovo što si uradio nije bila obična krađa automobila. Pokušao si da ukradeš život svojim lažima ne samo meni, pokušao si da ukradeš život svim članovima Jedinstvene Srbije, mojim jagodincima, pokušao si svojim lažima da ukradeš život građanima Srbije. Šta kažeš Branislave kolika zakonska kazna je dovoljna za ovo što si uradio.
Moram da postavim pitanje i Mariniki Tepić radnici zaposlenoj u kompaniji Dragana Đilasa i glavnom izvršiocu ove najprljavije političke kampanje.
Kolika je plata koju dobijaš od Dragana Đilasa, siledžije koji je tukao pred decom tasta i ženu a da za to nije krivično odgovarao, koja dovoljna da te ne grize savest što si pod plaštom borbe za prava žena oblatila i obrukala sve žene zaposlene u Javnom sektoru u Jagodini, što si pokušala lažima da staviš večiti žig meni, saradnicima, prijateljima. Kolika je plata dovoljna da te ne grize savest što si čitav narod proglasila genocidnim, što izmišljaš, blatiš zemlju koja ti je dala sve a kojoj vraćaš na najgori mogući način. I da li misliš da svojim lažima, izmišljanjem afera, blaćenjem svih ljudi koji ne misle kao tvoj gazda Dragan Đilas, možeš biti iznad zakona, iznad naroda koji te je prezreo, i iznad države koju tako zdušno blatiš gde stigneš. Odmah da ti kažem da nisi i da ću te goniti na sudu do kraja i da nema toliko velike plate koju ti Đilas daje koja će pokriti sve laži, zlobu i bruku koju si nanela ne meni nego i Srbiji i njenim građanima.
Postavljam pitanje i Sandi Rašković Ivić da li Hipokratova zakletva koju je dala joj daje za pravo da se kao psihijatar bavi psihičkim inženjeringom nacije, igrajući se sa najtananijim emocijama građana tako što laže čim otvori usta. Jer to što je lagala o meni jeste upravo poigravanje sa najtananijim emocijama građana Srbije. Jer svi smo mi roditelji i svi smo osetljivi na pitanje dece, slabijeg pola. Nisi pogazila samo Hipokratovu zakletvu već i zakletvu datu državi Srbiji da ćeš kao diplomata štititi interese svoje zemlje. A napravila si diplomatski skandal uvukavši u svoje laži i ambasadu Italije i bivšeg počasnog konzula Srbije u Italiji, gospodina Veraldija koji su morali da demantuju tvoje opake laži. E pa gospođo Ivić narod sve vidi i sve zna a siguran sam da se i tvoj pokojni otac u grobu prevrće zbog tvojih nedela.
I na kraju pitam Dragana Đilasa, da li su ti lako stečene pare toliko svete da ti ništa drugo u životu nije sveto. Nije ti sveta ni porodica koju si ostavio i kasnije tukao, nije ti sveta država u kojoj si sve zaradio pa je sada pljuješ kada više ne možeš da je muzeš, nisu ti sveti ni građani, koje prezireš zato što te neće, pa si spreman da pogaziš svaku njihovu volju. Svete su ti samo pare. Kako možeš mirno da spavaš nakon svih ovih laži kojima si ti direktno dirigovao.
I neću se danas više baviti ovim lopovima, kriminalcima, lažovima, prevarantima i nasilnicima jer radim nešto lepo za građane Srbije, dovodim 1000 poljoprivrednih proizvođača iz 35 gradova iz cele Srbije u Paraliju na 5 dana. A kada se vratim u Srbiju držaću u Beogradu konferenciju za novinare na kojoj ću izneti celu istinu o lažima i namerama ovog političkog smeća “ izjavio je Marković.

Prethodni tekstUG „Pridruži se“- u Paraćinu institucije ne funkcionišu
Sledeći tekstLETNjA ŠKOLA “UPOTREBA GRAFIČKIH ROMANA U NASTAVI ENGLESKOG JEZIKA“ NA FAKULTETU PEDAGOŠKIH NAUKA U JAGODINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime