U školici „Pingpong“ novi kursevi u ponudi

0

Školica Pingpong već godinama primenjuje metodu po kojoj je napisan projekat Multilingual approach in teaching German language za koji je školica dobila nagradu Evropska jezička oznaka ( https://erasmusplus.rs/european-language-label/).

Ovakav pristup u nastavi stranog jezika je pogodan za bilo koji strani jezik i prvenstveno se koristi na početnim nivoima A1 i A2 kako bi polaznici stekli automatizam i spontano odgovarali i postavljali pitanja na stranom jeziku. U ponudi su ne samo kursevi za nemački, već i za engleski, španski i kineski jezik. Takođe je osmišljen jedinstveni plan i program za pripremni predškolski kurs koji ima za cilj razvoj jezičkih i logičkih kompetencija kod predškolske dece i njegova realizacija će biti u školskoj 2021/2022. godini. U pripremi je i rukometni kurs čiji su ciljevi promovisanje sporta među decom, razvoj sportskog duha, sticanje navika u radu sa timom. Kursevi nemačkog i engleskog jezika za decu od prvog do osmog razreda – školski kursevi, kursevi Deutsch Kids, Pingpong Kids (konverzacioni kursevi za decu) su takođe u ponudi.

Pored pripremnih kurseva za polaganje sertifikovanih ispita za nivoe A1, A2, B1, B2 u školici se drži nastava i za više nivoe kao što su C1 i C2, kao i za EPD (Ergänzungsprüfung Österreich) – završni ispit znanja nemačkog jezika koji je potreban za upis studija na nekom od austrijskih univerziteta. Školica Pingpong već nekoliko godina uspešno saradjuje sa ÖSD – centralom „Rudjer Bošković“ u Beogradu gde polaznici kurseva mogu polagati i dobiti svetski priznate sertifikate.

 Nastava može biti organizovana kombinovano, online i u učionici. Trenutno je NOVI UPIS U TOKU ZA A1 i B1 NIVO  NEMAČKOG JEZIKA, a za ostale kurseve možete se prijaviti do 15. avgusta na telefon 0604556040 ili putem mejla [email protected].

Vise informacija o kursevima na http://www.skolicapingpong.rs/ ili na FB stranici (https://www.facebook.com/Pingpong)

Vidimo se uskoro!

Školica Pingpong

 

 

Prethodni tekstOtvoreni bazeni u Svilajncu
Sledeći tekstU Skupštini Srbije danas sednica o promeni Ustava

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime