ŠUMAHER DANAS PUNI 46 GODINA I PLAČE

0

„Šumi – plače. Nekada čak i misteriozno. Plače kada čuje glasove svoje dece, kada čuje glas svoje žene, ili kada čuje svoje pse. U tišini sobe u kojoj je smešten – suza se sliva niz njegovo upijeno lice na svaki zvuk koji mu je poznat. U svemu ovome možemo… možemo da vidimo život, smešten u toj kapi; Baš tu je snaga čoveka koji je dirnut, i koji nas sve dotakne“, piše italijanski novinar Đorđo Teruci iz „Korijere dela sera“ koji je posetio porodičnu kuću savnog asa u Švajcarskoj.

On dodaje da Šumaher prepoznaje glasove supruge Korine, ćerke Đine Marije i sina Mika, te da je „živ i da razume“ (šta se oko njega dešava), što svedoči o tome da je u toku „dug, spor napredak“ posle nesreće na skijanju i „čitave godine u kojoj je delovao – baš daleko“.

Dani polako prolaze za porodicu Šumaher od tog 29. decembra 2013, kada je sedmostruki prvak sveta u „najbržem cirkusu na svetu“ glavom udario o jednu stenu i umalo ostao mrtav na mestu.

Mihael Šumaher je titulu u Formuli 1 osvajao u sedam navrata (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003. i 2004. godine), a karijeru je privremeno završio 2007, pole vožnji za Džordan, Beneton i Ferari, a potom je od 2010. do 2012. obnovio kao pilot Mercedesa. Vozio je 308 trka, trijumfovao je 91 put, a čak 155 puta je bio na pobedničkom podijumu.

Danas puni 46 godina.

Prethodni tekstRUDAR RUDNIKA „SOKO“ ODNEO MAŠINU ZBOG DUGA!
Sledeći tekstIZBEGAVAJTE LJUBLJENA I RUKOVANJA ČAK I „BACI PET“!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime