NA RIBARSKOM PUTU OTVOREN „ALFA BRZI CASH&CARRY“ MARKET

2

Danas je na Ribarskom putu u Jagodini otvoren prvi Alfa Brzi Cash&Carry market na veliko i malo. Vrpcu je presekao Dragan Marković Palma.

„Ovaj mega market ima veliku ponudu, cene su niže i jeftinije, pa će najviše koristi imati kupci. Takođe, koristi će imati i budžet Skupštine grada jer 78 odsto od poreza na plate ide u budžet. Koristi će imati i država, a najvažnije je da će 95 odsto artikala koji se prodaju ovde, biti proizvedeno u Srbiji. Mi treba da kupujemo srpske proizvode i Alfa ne treba da liči na druge markete gde je većina proizvoda iz uvoza“ rekao je Marković.

2

„Kompanija Alfa zapošljava preko 300 radnika, a u marketu će raditi preko 40. Ovo je kompanija za respekt. Alfa nije dobila nikakvu subvenciju, sve su finasirali sami. Alfa snabedva i samostalne trgovinske radnje u Centralnoj Srbiji. Alfa će otvoriti još ovakvih objekata“.

4

„Očekujemo velikog investitor, ali ne otkrivam njegovo ime. Zaposliće 500 radnika. Iz Fabrike kablova je otišlo preko 2.000 radnike i mi to nismo mogli da zaustavimo. Tako je smanjen i priliv sredstava u budžet. Ali mi moramo da vidimo kako da zaposlimo njihovu decu. U naredne tri godine želimo da u Jagodini ne radi samo onaj ko ne želi da radi“.

5

Kupce čekaju brojne nagrade i iznenađenja. Od otvaranja, do podneva, kroz ovaj objekat prošlo je par hiljad ljudi.

Prethodni tekstU HILL HOTELU SVEČANO OTVARANJE OSMOG ANALA SRPSKE SAMOUKE UMETNOSTI
Sledeći tekstBIVŠI RADNICI STAKLARE TRAŽE DA SE VRATE NA POSAO

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime