JAGODINSKI RADIKALI SLAVILI ULICAMA GRADA

0

Jagodinski radikali proslavili su oslobađanje lidera SRS dr Vojislava Šešelja. „Plavi karavan“ je ulicama Jagodine uz trube i viorenje zastava obeležio veliku pobedu Šešelja nad Haškim tribunalom, kako to nazivaju i na ovaj način simbolično započeo kampanju.

„Sigurno je da je presuda bila neočekivana, i oduševljeni smo. Ovo je sjajan sart kampanje. Šešelj će 12.aprila biti u Jagodini, svi koji žele mogu da ga čuju u sali Kulturnog centra u 17 sati. Ovo je veliki dan za srpske radikale i mi smo kako dolikuje proslavili oslobađanje Šešelja“ rekao je predsednik GO SRS u Jagodini, Ivan Radić.

radikali jagodina8

Šešelj je oslobođen za sve što mu se stavljalo na teret – odgovornost za zločine protiv čovečnosti, progon nesrba na političkoj, rasnoj i verskoj osnovi; deportaciju i prisilno premeštanje, za kršenje zakona i običaja rata – ubistva, mučenje, okrutno postupanje, bezobzirno razaranje sela ili pustošenje koje nije opravdano vojnom nuždom, uništavanje verskih objekata i pljačkanje javne ili privatne imovine.

 

 

Prethodni tekstRASPISAN KONKURS ZA „SRPSKO PERO“
Sledeći tekstBORKO STEFANOVIĆ: VLADU ĆE PRAVITI NAPREDNJACI I RADIKALI, TO JE ISTA FAMILIJA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime