BORKO STEFANOVIĆ: VLADU ĆE PRAVITI NAPREDNJACI I RADIKALI, TO JE ISTA FAMILIJA

2

„Izvesno je da će radikali i naprednjaci praviti koaliciju posle izbora i da će zajednički praviti vlast, što i jeste ista familija. Oni će praviti Vladu Srbije“ rekao je novinarima posle izuzetno posećene tribine u Jagodini, lider Levice Srbije, Borko Stefanović.

„Oslobađajuća presuda Šešelju je pokazala da ipak postoji mogućnost da pravo pobedi, ali to ne znači da svaki put pobeđuje pravda. Satisfakcija u Šešeljevom slučaju jeste ta da je nevin čovek bar kada je u pitanju Haški tribulan, oslobođen i to posle 12 godina koje je proveo tamo. Ova presuda nema veze sa pomirenjem u regionu, Haški tribunal je jedan loš sud koji nije ispunio svoju svrhu. Haški tribulal ni ova presuda nema veze sa onim što se realno dešavalo na prostoru bivše Jugoslavije. Tužilaštvo je imalo jako loš pristup, nisu uspeli da dokažu krivicu. Haški tribul je postao ruglo pravde“ rekao je za Infocentralu Stefanović.

Lider Levice Srbije rekao je da će ova presuda pomoći u jačanju Srpske radikalne stranke i da će ta stranka preuzeti deo birača SNS kao i drugih desničarskih partija.

„Srbija sada dobija vrlo jasnu ideološku podelu, levicu preuzima Levica Srbije, radikali preuzimaju dominantnu desnicu. Izvesno je da će radikali i naprednjaci praviti koaliciju posle izbora i da će zajednički praviti vlast, što i jeste ista familija. Oni će praviti Vladu Srbije“ dodao je Stefanović.

Prethodni tekstJAGODINSKI RADIKALI SLAVILI ULICAMA GRADA
Sledeći tekstPAUNOVIĆ SA PREDSTAVNICIMA „DELPHI EUROPEN HOLDINGS LIMITED“

2 KOMENTARA

  1. Ovog Stefanovica se secam dok je kao klinac lepio plakate Vuka Draskovica po Novom Sadu kao aktivista omladine SPO. Sada vidim da se predstavlja kao neki levicar… Sve u svemu, sudeci po njegovom rezonu, u politickom smislu nije mnogo odmakao od onih plakata!

  2. Mnogo vise sam ga voleo kad je kao klinac bio poznati rok gitarista u Novosadskoj grupi Generacija bez buducnosti. Mislim da je bolje da je ostao gitarista.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime