GAŠIĆ: MOJA MISIJA OD SADA ĆE BITI BORBA PROTIV ZLOSTAVLJANJA ŽENA

1

Ministar odbrane Bratislav Gašić održao je danas konferenciju za novinare, nakon uvredljivog komentara i odluke premijera Aleksandra Vučića da mu zbog toga nije mesto u vladi. Gašić je izjavio da je osramoćen, ali nije javno podneo ostavku.

– Poštovani predstavnici medija, poštovani građani Srbije, nemam reči da opišem koliko se osramoćeno osećam. Za mog prijatelja i lidera stranke, Aleksandra Vučića nemam da kažem nijednu ružnu reč, jer dobro znam šta stoji iza njegove odluke. Mogu samo da kažem da se nadam da ću u budućnosti ponovo imati priliku da služim svojoj zemlji i još jednom bih uputio izvinjenje gospođici Zlati Labović i svim građanima Srbije, a posebno ženama – rekao je Bratislav Gašić u kratkom obraćanju medijima, u prostorijama Medija centra, dodavši da će od sada njegova misija biti da se bori protiv zlostavljanja žena.

Upitan da li će podneti ostavku, Gašić nije želeo da odgovori.

Gašić je naveo da ima previše slučajeva u kojima se loše ophode prema ženama i da mu je veoma žao što je njegov postupak doprineo tome.

Blic

1 KOMENTAR

  1. Nikako mi nije jasno čemu izvinjenje svim ženama! Uopšte se ne osećam prozvanom i kome to treba planetarna uvreda!? Pitam se hoće li se iko oglasiti oko otvorene javne podrške konkretnom nasilju po ovim aktuelnim rijalitijima,pa čak i rehabilitaciji nasilnika koje vraćaju u isti serijal i to na velika vrata?! jEDNA NESMOTRENA ŠALA JE DOČEKANA NA NOŽ ! Pretpostavljam i zašto,ali sad ja javno pozivam sve medije da, jednako glasno,dignu glas i protiv ovoga što nam se po rijalitijima servira kao model ponašanja i „uspeha“ u savremenom dobu! Ja drukčije ne razumem potrebu da je kojekakav polusvet u žiži „popularnosti“ jer „junaci“ rijalitija pune i novinske stupce i etar…Da ova nesretna rečenica nije izletela iz usta ministra,čime bi li se mediji zabavljali ova dva dana? Koliko su moćni digli su sve ovo na planetarni nivo uvrede!

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime