1Jagodinska Merilin Monro, Ivona Milovanović (25) je u jučeranjem danu nastavila da osvaja srca ukućana, pa je čak i sam Veliki Brat rekao da mu je „stalo da vidi osmeh na njenom licu“.
Naime, saopštena joj je dobra vest da je njen zatureni prtljag Veliki Brat pronašao, i loša da su iste pronadjene u Kambodži. Ivona ne bi bila Ivona, da Velikom Bratu nije iskreno rekla da ‘oni ne mogu da je iznerviraju, i da će se ona sama snaći za stvari’.
Da njena opuštenost nema kraja govori i to da je na kraju boravka u ispovedaonici pitala Velikog Brata da joj kupi makar šorc, pa ce mu ona dati novac kad izadje iz kuće. U kasnijim satima su emocije počele da isplivavaju, te je sa Brandžom pričala o tome kako joj nedostaje dečko. Ta dvosmerna ulica otvaranja duše nastavljena je Brandžinim ekspozeom, koji je Ivoni izmamio suze.
Vasići su se takođe osvrnuli na Ivonin karakter i držanje, pomenuvši da se vidi razlika izmedju Stefani i nje, kako oni na svoj način kažu ‘Jer je Ivona završila škole, a Stefani verovatno nema osam razreda pa se ponaša ko uličarka’.
Broj njenih fanova na zvaničnom fan page-u konstantno raste, pa ne zaboravite da like-ujete stranu i budete prvi informisani o aktuelnim događajima iz kuće.
Ovde možete da lajkujete njenu FB stranu!
Ivona zaista može da se pohvali brojnim prijateljima i njihovom velikom podrškom. Rijaliti „Veliki brat“ u dve večeri je predstavio takmičare koji će se narednih 100 dana boriti za vrednu nagradu od 100.000 evra. Ivona dobija sve veću podršku!

Nema komentara