POGLEDAJTE I LAJKUJTE FUN PAGE IVONE MILOVANOVIĆ! JAGODINSKA MERILIN MONRO POKUPILA SIMPATIJE SA SVIH STRANA

0
1Jagodinska Merilin Monro, Ivona Milovanović (25) je u jučeranjem danu nastavila da osvaja srca ukućana, pa je čak i sam Veliki Brat rekao da mu je „stalo da vidi osmeh na njenom licu“.
Naime, saopštena joj je dobra vest da je njen zatureni prtljag Veliki Brat pronašao, i loša da su iste pronadjene u Kambodži. Ivona ne bi bila Ivona, da Velikom Bratu nije iskreno rekla da ‘oni ne mogu da je iznerviraju, i da će se ona sama snaći za stvari’.
Da njena opuštenost nema kraja govori i to da je na kraju boravka u ispovedaonici pitala Velikog Brata da joj kupi makar šorc, pa ce mu ona dati novac kad izadje iz kuće. U kasnijim satima su emocije počele da isplivavaju, te je sa Brandžom pričala o tome kako joj nedostaje dečko. Ta dvosmerna ulica otvaranja duše nastavljena je Brandžinim ekspozeom, koji je Ivoni izmamio suze.
Vasići su se takođe osvrnuli na Ivonin karakter i držanje, pomenuvši da se vidi razlika izmedju Stefani i nje, kako oni na svoj način kažu ‘Jer je Ivona završila škole, a Stefani verovatno nema osam razreda pa se ponaša ko uličarka’.
Broj njenih fanova na zvaničnom fan page-u konstantno raste, pa ne zaboravite da like-ujete stranu i budete prvi informisani o aktuelnim događajima iz kuće.
Ovde možete da lajkujete njenu FB stranu!
Ivona zaista može da se pohvali brojnim prijateljima i njihovom velikom podrškom. Rijaliti „Veliki brat“ u dve večeri je predstavio takmičare koji će se narednih 100 dana boriti za vrednu nagradu od 100.000 evra. Ivona dobija sve veću podršku!

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime