KURSEVI STRANIH JEZIKA – AKADEMIJA OXFORD

0

U poslednje vreme se ljudi sve češće odlučuju na dodatne edukacije, kako bi na taj način najpre proširili svoje vidike, a zatim i stekli dodatne kvalifikacije. Sve to će im sasvim sigurno pomoći i prilikom zapošljavanja.

Iako se mnogi odlučuju na pohađanje stručnih edukacija, postoji nešto što nikada ne izlazi iz mode, a to su strani jezici. Učenje stranih jezika dokazano poboljšava mentalne sposobnosti, a ujedno i poboljšava izglede za pronalaženje boljeg zaposlenja. Dobro je poznato da se najpre znanje engleskog jezika vrlo često navodi kao jedan od osnovnih zahteva prilikom zapošljavanja.

Kursevi stranih jezika za sve uzraste

Škola stranih jezika Akademije Oxford u Jagodini nudi kurseve engleskog jezika za odrasle i decu, ali i kurseve nemačkog jezika, kao i mnogih drugih stranih jezika. Uz to, dobro je pomenuti da su cene maksimalno prilagođene platežnoj moći građana, te da po pristupačnim uslovima dobijaju najbolju moguću edukaciju.

U zavisnosti od toga da li kandidat ima ili nema znanje nemačkog ili engleskog jezika će biti definisano i na kom nivou bi trebalo nastavu da pohađa. Dobro je da pomenemo i to da se svi kursevi engleskog i nemačkog jezika organizuju u skladu sa pravilima koja navodi CEFR (The CommonEuropean Framework for Languages), a taj Zajednički evropski referentni okvir za jezike se smatra trenutno važećim standardom, koji propisuje da se nastava stranog jezika organizuje na jednom od ukupno 6 nivoa. Svakako će kandidati, koji imaju prethodno znanje engleskog ili nemačkog jezika biti u prilici da nastave učenje na višem nivou.

Pre nego što pomenemo još detalja u vezi sa ponudom ove škole, moramo posebno istaći značajnu pogodnost za sve, koji budu odlučili da upišu kurs željenog stranog jezika. Naime, svaki kandidat će na taj način dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađa jedan od ukupno 10 specijalizovanih onlinekurseva. Između ostalog, za praktično 0 dinara će moći da se upozna sa umećem kreativnog pisanja, odnosno pisanja za web ili blog, a među gratis online kursevima se nalazi i onaj, koji pruža mogućnost deci da savladaju umeće kreativnog pisanja. Tu su i kursevi za upoznavanje sa mapama uma, zatim za umeće upravljanja vremenom i za poboljšanje veštinaprezentacije, ali i kurs poslovne komunikacije. Naučiće zainteresovani i da koriste različite tehnike pamćenja, zatim kako funkcioniše brzo čitanje i organizacija učenja.

Posebno treba istaći da škola stranih jezika Akademije Oxford Jagodina u ponudi ima i nastavu stranih jezika za mališane. Kursevi engleskog jezika decu, ali i nemačkog jezika su sjajna prilika da se polaznicima najmlađeg uzrasta pruži mogućnost da se na adekvatan način upoznaju sa osnovama jezika. Stručni kadar je pažljivo odabran i čine ga profesori, koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa najmlađim polaznicima. Samim tim će svaki mališan, koji bude pohađao kurs nemačkog jezika ili engleskog za decu dobiti priliku da usvoji znanja, koja su primerena njegovom uzrastu i to najprekroz aktivnosti, koje su mu u tom uzrastu bliske.

Kako upisati kurs stranog jezika?

Upis zainteresovanih kandidata je u toku. Neophodno je da svi koji imaju interesovanje, kontaktiraju zaposlene u školi u Jagodini i izvrše prijavu.

U principu, prijavu mogu izvršiti ili na mejl adresu jagodina@akademijaoxford.com ili na jedan od brojeva telefona 035 885 29 58, 069 30 10 584 i 069 4 5555 84. Takođe je otvorena mogućnost i da prijavljivanje izvrše direktno u prostorijama škole, koje se nalaze u ulici Kneginje Milice broj 21, u TC Stara pošta.

Nastava će biti organizovana u formi grupne, a po želji prijavljenih može da bude organizovana i u formi individualne. Neophodno je samo da kandidati budu strpljivi, jer će tačan datum početka edukacije biti određen nakon prijavljivanja dovoljnog broja zainteresovanih, odnosno formiranja grupe.

Za sada je planirano da časovi budu organizovani u prostorijama škole stranih jezika Akademije Oxford u Jagodini. Ukoliko dođe do promena, usled novonastale epidemiološke situacije, organizacija nastave će njima biti u potpunosti prilagođena, a polaznici će o tome da budu blagovremeno obavešteni.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime