Završna priredba predškolaca

0

U Sportskoj hali JASSA održana je Završna priredba predškolaca. Oko 460 predškolaca svih perdškolskih ustanova iz Jagodine na ovaj način oprostilo se od vrtića. Sva grupa je sa svojim vaspitačima pripremila po jednu tematsku koreografiju i svaka od njih je imala drugačije kostime.

Direktorka Predškolske ustanove „Pionir“ poželela je dobrodošlicu roditeljima i svim prisutnima.

„Ovo je nas jubilej. Naša Predškolska ustanova obeležava 75 godina svog postojanja. Decenijama unazad na ovaj način svi predškolci obeležavaju završetak svog boravka u vrtiću.“

Direktorka se zahvalila svima koji su podržavali Predškolske ustanove u prethodnom periodu, a i samu priredbu, posebno Opštini Jagodina i predsedniku opštine Draganu Markoviću Palmi.

Ovu svečanost za predškolce otvorili su mališani koji će svoju proslavu imati tek za nekoliko godina, a reč je o jaslenoj grupi PU „Bambi“. Oni su sa svoji medicinskim sestrama – vaspitačima pripremili koreografiju i našli se u ulozi pčelica.

Dalje su se smenjivale grupe predškolaca iz vrtića „Pionir“, „Sunce“, „Pivarac“, „Leptirić“ i „Bambi“, od kojih je svaka pokazala nešto drugačije. Balerine su zaplesale nežnu koreografiju. Mornari su bili odvažni, a jedna grupa u kostimima nalik narodnim nošnjama pokazala nam je kako se čuva i neguje tradicija.

T.P.

 

 

(Medijski sadržaj nastao je realizacijom projekta „Jagodina – biser centralne Srbije“ koji sufinansira Grad Jagodina)

Prethodni tekstProgram za Međunarodni dan muzeja i Evropsku noć muzeja u Jagodini
Sledeći tekstREGIONALNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA REZULTAT DECENIJSKOG RADA NA RAZVOJU PRIVREDE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime