U BAGRDANU OTVORENA GAZPROM BENZINSKA PUMPA

0

Kompanija NIS, kao vodeća energetska kompanija na domaćem tržištu, nastavlja sa razvojem maloprodajne mreže u Srbiji, otvaranjem novog maloprodajnog objekta GAZPROM premijum brenda na auto-putu Niš-Beograd, u mestu Bagrdan, kod Jagodine. Reč je o devetnaestoj benzinskoj stanici NIS-ovog premijum brenda GAZPROM koji je kompanija otvorila u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu. Nova benzinska stanica GAZPROM premijum segmenta kompanije NIS izgrađena je u skladu sa najsavremenijim svetskim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima, raspolaže savremenom opremom kao i dvostranim multipleks automatima za točenje goriva. Na savremenoj GAZPROM benzinskoj stanici potrošačima su 24 sata dnevno na raspolaganju visokokvalitetni derivati evro-5 standarda domaće proizvodnje, a deo ponude su i premijum G-Drive derivati, kao i TNG unapređenog kvaliteta iz Rafinerije nafte Pančevo. Moderni ambijent GAZPROM benzinske stanica uz brzu i efikasnu uslugu nudi i bogat izbor robe široke potrošnje, besplatni pristup bežičnom internetu, a potrošači mogu da računaju i na raznovrsnu gastronomsku ponudu najkvalitetnijih proizvoda koja im je dostupna u okviru Drive Café restorana. Na novoj benzinskoj stanici potrošače očekuju i sve pogodnosti unapređenog «Sa nama na putu» programa lojalnosti NIS-a, uključujući i mogućnost plaćanja goriva i dodatnog asortimana na odloženo, do 45 dana.

Otvaranjem novog GAZPROM maloprodajnog objekta u Bagrdanu obezbeđena su radna mesta za 21 novog zaposlenog. Samim tim, NIS, kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, potvrđuje status jednog od vodećih poslodavaca na domaćem tržištu, kao i opredeljenost da nastavi sa ulaganjima u razvoj i modernizaciju svoje maloprodajne mreže što je jedan od strateških pravaca u poslovanju kompanije.

GAZPROM benzinske stanice predstavljaju modernu maloprodajnu mrežu koje posluju na četiri tržišta Jugoistočne Evrope sa više od 90 objekata, nudeći visoki kvalitet ponude i usluge potrošačima Srbije, Bugarske, Rumunije i Bosne i Hercegovine. Reč je o premijum maloprodajnom segmentu kompanije NIS koja rukovodi mrežom od više od 400 benzinskih stanica u Srbiji i regionu i koje nude vrhunski kvalitet goriva evropskog standarda iz Rafinerije nafte Pančevo. Pažljivo odabranom ponudom dopunskog asortimana, kao i konstantnim unapređenjem usluge i proizvoda, GAZPROM benzinske stanice usmerene su na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača.

PR tekst

 

Prethodni tekstJAGODINA IZVEZLA DVA LAKA AVIONA
Sledeći tekstREDITELJ KOSTA RISTIĆ GOST FAKULTETA PEDAGOŠKIH NAUKA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime