Tužilaštvo u Jagodini pokrenulo slučaj „Palma“, Marković išao sam u tužilaštvo

1

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet na osnovu tvrdnji Marinike Tepić na račun predsednika Skupštine opštine Jagodine i lidera JS Dragana Markoviće Palme, ali i još nekih osoba, za podvođenje žena. Predmet je formiran i na osnovu zahteva koji je danas podneo Tužilaštvu Marković, za utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa navodima sa konferencije za novinare Marinike Tepić, prenosi RTS.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepiće iznela je optužbe na računMarkovića, ali i još nekih osoba, za podvođenje žena i devojčica u Jagodini.

Na konferenciji za novinare u sedištu SSP-a emitovan je i snimak navodnog svedočenja muškarca čiji je identitet zaštićen i lik zamagljen, a koji tvrdi da je upućen u te slučajeve.

Marinika Tepić je rekla da je to razlog da tužilaštvo reaguje, a da Vlada padne, jer je, kako kaže, Marković deo vladajuće većine.

Marković je održao konferenciju za novinare na kojoj je čitav slučaj nazvao izmišljotinom.

Dragan Marković Palma rekao je da odgovorno tvrdi da su izjave protiv njega „laž“. „Zbog ovoga neko mora da ide u zatvor ili Marinika Tepić ili ja. Marinika Tepić mora sve da dokaže“, rekao je Marković. 

Prethodni tekstPalma: Neko će zbog svega ovoga morati u zatvor, a pošto to nisam ja, jer nema zašto, pripremite prugasto odelo
Sledeći tekstUhapšen pod sumnjom da je prodavao drogu i oružje

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime