Palma: Neko će zbog svega ovoga morati u zatvor, a pošto to nisam ja, jer nema zašto, pripremite prugasto odelo

2

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je na konferenciji za novinare video snimak za koji kaže da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, „podvođenju“ devojčica i žena u tom gradu.

“Ono što je danas izgovorila gospođa, koja je glasnogovornica Dragana Đilasa su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To, da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila. Ako gospodine Đilas mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova, tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vređa, napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili”, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma povodom konferencije za novinare Marinike Tepić. “Tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive, sam ću sutra otići da kažem da je Đilasova glasnogovornica izrekla užasne laži, ali će isto tako i Đilasova glasnogovornica morati da dođe u Tužilaštvo i dokaže to što priča, a moraće da dođe i taj “gospodin” čiji su snimak pustili. Ako neko govori istinu, taj se ne krije. U Đilasovoj hijerarhiji kao da su svi pravljeni na isti kalup i svi lažu i oni i ti njihovi navodni svedoci. Đilase i glasnogovornice, niti sam ja Bil Klinton, niti ste vi i te koje pominjete Monika Levinski. Da vašim lažima nema kraja pokazuju i reči izgovorene na vašoj konferenciji da je nekoga od nekoga strah u Jagodini, da se neki sele iz Jagodine. Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama. Glasnogovrnice, jedino što ste rekli, a da je istina je to, da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor. Pošto to nisam ja, jer nema zašto, pripremite prugasto odelo”, kaže Marković.

Tepić je pre emitovanja priloga na konferenciji, rekla „danas znam, a saznaće sada i Srbija, da je podvođenje žena, devojaka i devojčica gotovo svakodnevnica u Jagodini, privatnom gradu Dragana Markovića Palme, koji je predsednik Skupštine Jagodine i koalicioni partner Ivice Dačića i Aleksandra Vučića“.

Na snimku se vidi muškarac čije je lice sakriveno i glas promenjen, a koji je rekao da je radio u hotelu u Končarevu.

Prethodni tekstPalma najavjuje tužbu – Sve žene u javnom sektoru će tužiti Mariniku Tepić
Sledeći tekstTužilaštvo u Jagodini pokrenulo slučaj „Palma“, Marković išao sam u tužilaštvo

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime