U Jagodini je počeo sa radom NEGA TIM VSA koji pruža profesionalnu i licenciranu pomoć i negu u kući

0

U vremenu epidemije korona virusa često je lekarska i svaka vrsta pomoći insitucionalno nedostupna. KADA DOĐE VREME DA BRINETE O ONIMA KOJI SU BRINULI O VAMA. UZ PROFESIONALNU LICENCIRANU POMOĆ I NEGU U KUĆI NIJE TEŠKO OČUVATI KVALITET ŽIVOTA.

Savremeni način života i ova teška vremena obično ne dozvoljavaju privilegiju da budemo uz one koje volimo,onoliko koliko želimo i koliko smo im potrebni.
Starost i bolest su dodatno otežale složenu situaciju u kojoj se našao ceo svet. Potrebna nam je lekarska i svaka druga pomoć od održavanja lične higijene, merenja krvnog pritiska, šećera u krvi, previjanja i pravilnog tretiranja rane i prevencije dekubitusa koju možemo dobiti u kućnim uslovima do pomoći u kućnim poslovima-nabavke,čišćenja, redovnog održavanja i sitnih kućnih majstorski popravki . NEGA TIM VSA u Jagodini, pruža usluge u trajanju od 2-24 satne nege i zaštite koje redovno ili povremeno sprovode negovateljice, gerontodomaćice i medicinske sestre, uz mogućnost organizovanja lekarskog pregleda u kući.
Pomoć i nega u kući je alternativa smeštaja u domu za stare . Poštujući Pravilnik o stručnim poslovima u socijalnoj zaštiti, tim licenciranih stručnjaka kreira individualni plan pristupa svakom korisniku u skladu sa potrebama i njegovim potrebama. Prvi kontakt je besplatan, uspostavlja ga licencirani stručni radnik koji kroz razgovor vrši procenu stanja situacije, zatim u dogovoru sa Vama lično ili članovima Vaše porodice – kreira individualni plan i raspored nege.
NEGA TIM VSA poseduje licencu i dozvolu za rad od Ministarsva za rad,zapošljavanje,socijana i boračka pitanja
Stručni tim čine: socijalnog radnik, defektolog, psihoterapeut, lekar, sertifikovane negovateljice/ gerontodomaćice i medicinske sestre.

KONTAK ZA SVE INFORMACIJE: Vladan
Jakovljević
Jagodina, Kneginje Milice 162/7
+ 381 63 8 801 139 Viber ,WhatsApp
e-mail [email protected]

Prethodni tekstSaša Paunović kroz grupu građana koju predvodi, vraća se u Demokratsku stranku
Sledeći tekstPalma najavjuje tužbu – Sve žene u javnom sektoru će tužiti Mariniku Tepić

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime