STEFANOVIĆ OSNIVA SVOJU LEVIČARSKU STRANKU?

0

Potpredsednik DS Borislav Stefanović planira da do kraja ovog meseca napusti tu stranku i krene u osnivanje svoje levičarske stranke, javio je „Blic“.

Kako navodi list na svom sajtu, Stefanović je ovu odluku najavio čelnicima lokalnih odbora DS, od kojih ovih dana traži podršku.

„Ljudima za koje je procenio da ga podržavaju priča kako „nema više šta da se čeka“, a oslovljava ih sa „drugovi“, rekli su izvori „Blica“ iz DS.

Kako piše „Blic“, Stefanović bi ostao među demokratama samo ako bi bio nosilac na svim izbornim listama DS, ali na to lider DS Bojan Pajtić i ostali iz vrha stranke ne pristaju.

Takođe, se navodi da je Stefanović kampanju za otcepljenje počeo u Novom Sadu preko svog prijatelja u novosadskom DS-u Stanka Bosnića.

„Bosnić je okupio članove stranke i rekao da treba da podrže Stefanovića, koji ima sveže ideje i nije kompromitovan kao ostali u vrhu DS“, navode izvori iz DS za „Blic’.

Stefanović je za taj list rekao i da je istina da je razgovora sa lokalnim funkcionerima bilo, ali da ne traži podršku za sebe, već da promoviše svoj predlog programa DS.

„To što me optužuju da pravim stranku je nervoza pojedinih ljudi“, tvrdi Stefanović.

www.rtv.rs

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime