OKTOBARSKA NAGRADA BAJI DŽAKOVIĆU, BRANKI MARINKOVIĆ, ŠTETIĆU, ZAGI ĐORIĆ…

1

Oktobarsku plaketu grada Jagodine, koja se dodeljuje povodom 17. oktobra, Dana oslobođenja grada od fašizma, uz koju ide i novčani deo od 50.000 dinara dobiće 11 učenika osnovnih, tri učenika srednjih škola i šest sportista. Novinar i književnik Bajo Džaković, grafički umetnik Slobodan Štetić, amaterska glumica Branka Marinković i kostimograf Zagorka Djorić su među dobitnicima.

Plaketu i isti iznos novca dobiće i Književni klub “Djura Jakšić”, Atletski klub “Vožd”, Dijana Stanković, zaposlena u Odeljenju kriminalističke policije, Goran Mihajlović zaposlen u odeljenju logistike Policijske uprave, Ženska šahovska ekipa iz Bagrdana, doc. dr Margit Savović i Crkvena opština Ribarska.

Prethodni tekstBANDERA SAMO ŠTO NE PADNE, TELEKOM NE REAGUJE
Sledeći tekstSTEFANOVIĆ OSNIVA SVOJU LEVIČARSKU STRANKU?

1 KOMENTAR

  1. B. Marinković je dugogodišnji sekretar GPJ-a, koja je pre više godina otišla u „penziju“ što se amaterske glume tiče, a Z. Đorić je aktuelna upravnica GPJ-a, kao i dugogodišnji kostimograf istog udruženja gradjana… Obe su takodje najstarije članice GPJ-a i mene lično baš zanima u kom svojstvu su nagradjene – na osnovu funkcija koje obavljaju, broju godina provedenim u tom udruženju ili po gore navedenom?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime