POJAČAN SAOBRAĆAJ KA MORU

0

U Srbiji se očekuje pojačan saobraćaj, posebno na pravcima ka Makedoniji, crnogorskom primorju i na putevima koji vode preko Užica i Zlatibora.

Pojačan intenzitet saobraćaja očekuje se i tokom vikenda, a vozačima se zbog visokih spoljašnjih temperaturama savetuje oprez na putu, navode iz AMSS.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, automobili se na graničnim prelazima ne zadržavaju duže od 20 minuta, dok se kamioni na prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, zadržavaju 90 minuta.
Produžavaju se radovi na mostu preko Save, na obilaznici oko Beograda i za saobraćaj je zatvoren smer ka Novom Sadu, a saobraćaj je preusmeren na smer ka Beogradu i propušta se semaforskom signalizacijom.
Radovi se izvode na autoputu ka Novom Sadu iz pravca Horgoša između 21. i 23. kilometra, pa se vozila preusmeravaju na levu kolovoznu traku.
Zbog radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petljama „Sirig“ i „Zmajevo“ saobraćaj će na ovim platnim stanicama biti obustavljen, a saobraćaj će se preusmeravati na na petlje „Vrbas“, „Srbobran 2“ i petlju „Novi Sad“.
Autor: Beta

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime