SNS: JEDAN POVERENIK ODUSTAO, DRUGI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA

1

Izvršni odbor Srpske napredne stranke raspisao je za 4.maj izbore u Opštinskom odboru ove stranke u Svilajncu. Biće izabrani predsednici mesnih odbora i delegati za izbornu Skupštinu kada će biti izabran i predsednik Opštinskog odbora u Svilajncu. Većina odbora predložila i podržala sadašnjeg poverenika Branislava Marinkovića, dok je drugi poverenik Radmil Crnjaković odustao

Predsednik OO SNS u Svilajncu biće izabran 20.maja. Svilajnac ima dva poverenika od kojih je jedan, Radmil Crnjaković odustao od kandidature. Kandidat za predsednika je sadašnji poverenik Branislav Marinković.

„Počastvovan sam poverenjem i podrškom ljudi, poverenika mesnih odbora, jer su to ljudi koju su izneli teret republičkih izbora i doneli našoj stranci ubedljivu pobedu i preko 50% glasova građana. Spremni smo za izbore u stranci, i moramo voditi računa o jedinstvu odbora. To je ono što je sada najvažnije. Treba obezbediti svakom članu isti tretman i mogućnost kandidovanja za Predsednika opštinskog odbora. Ne sme biti samo borbe između tih kandidata i vođenja različite politike. Jer mi smo, pre svega svi čalnovi SNS a i meni je važan samo jak i funkcionalan odbor u Svilajncu, u koji će, ukoliko članstvo bude odlučilo da ga ja vodim u narednim godinama, biti uključen veliki broj mladih i sposobnih ljudi“ rekao je sadašnji poverenik SNS, Branislav Marinković.

Većina mesnih odbora ove stranke podržala je Marinkovića za predsednika OO SNS. Crnjaković kaže da je kao prosvetni radnik uvek za to „da na mlađima svet ostaje“

radmil crnjakovic
Radmil Crnjaković odustao

„Posle sedam godina koliko sam bio poverenik, vreme je da stranku vode mlađi ljudi. Nisam zainteresovan za mesto predsednika, ali svako ima pravo da se kandiduje“rekao je Crnjaković.

Marinkovića podržava 18 mesnih odbora od ukupno 22.

„Povodom predstojećih izbora u Oštinskom odboru u Svilajncu, želimo da damo bezrezervnu podršku kandidaturi Branislava Marinkovića Marinka, za Predsednika opštinskog odbora. Smatramo da se gospodin Marinković, nesebično daje stranci, da uvažava, podjednako, svakog člana stranke. Od samog početka rada u stranci, uvek je davao priliku za dokazivanje mladim ljudima. Oformljena je i ojačana Omladina SNS-a, koja je svoj maksimum dala u vreme republičkih izbora 2014. godine. U vreme izbora je po 24 sata bio sa nama u kampanji. Sve svoje resurse je uvek stavljao na raspolaganje stranci, i uvek bio tu kada zatreba. Smatramo da će svojom energijom i sposobnošću, povesti sa sobom najbolje i voditi jedan od najjačih opštinskih odbora u Pomoravskom okrugu“ jednoglasni su poverenici mesnih odbora koji su i kandidati za predsednike mesnih odbora:

1. Dr. Miloš Čuknić
2. Miloš Jovanović
3. Miroljub Dinić
4. Mr.Ana Čuknić Momčilović
5. Aleksandar Radojković
6. Bojan Bogosavljević
7. Lazar Milošević
8. Nenad Miladinović
9. Javor Jovanović
10. Zoran Milošević
11. Saša Ilić
12. Ljubiša Stevanović
13. Goran Nikolić
14. Milorad Živković
15. Živorad Marjanović
16. Saša Lazić
17. Aca Milovanović
18. Ljubiša Stepanović

 

A.M.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime