ŠTA SE DESILO SA EMISIJOM „24 MINUTA“?

0

Nova epizoda emisije „24 minuta“ Zorana Kesića nije sinoć emitovana. Gledaoci su bili zbunjeni, jer nisu znali šta se dešava, ali zašto nije išla nova epizoda nije znao ni sam autor popularne emisije. Povodom ove “cenzure” večeras će održati protest ispred zgrade Vlade Srbije sa početkom u 20.30 časova.

kesic 1„Svi smo zbunjeni kao i vi. Pokušavamo da utvrdimo zašto je na programu prošla a ne nova epizoda naše emisije. Iskreno se nadam da je neka glupost, tj. tehnička greška. Hvala svima na poverenju. Javljam šta se dešava“, napisao je Kesić na svom fejsbuk profilu.

Nakon sat vremena, Kesić se ponovo obratio građanima na pomenutoj društvenoj mreži, tvrdeći da mu se niko od nadležnih ljudi sa B92 ne javlja da objasni o čemu se radi.

„Još od 23:01 pokušavamo da stupimo u kontakt sa nadležnima sa B92, ali neki su isključili telefon, a drugi se prosto ne javljaju. Takođe, ne odgovaraju nam ni na sms ni na mail. Kolege sa B92 me takođe pitaju šta se dešava, ali niko od ekipe 24 minuta sad nema informaciju zašto je večeras emitovana prošla epizoda. Voleo bih da imam vesti za vas, bilo dobre bilo loše, ali trenutno NEMAM POJMA ŠTA SE DEŠAVA. Hvala na brizi“, napisao je Kesić.

U „zabranjenoj“ emisiji Kesić je razmatrao hajku na Sašu Jankovića, kraj štrajka prosvetara, prodaju Avala filma, predsednikov avion, Pajtića na Kosovu.

http://www.opozicionar.com/cenzurisan-zoran-kesic-sinoc-nije-emitovana-nova-epizoda-24-minuta/

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime