SAŠA VIDIĆ O NIKOLI RAĐENU: SAMO MI USPEVAMO DA SAHRANIMO NEKOG ZBOG NOVINSKOG NATPISA

0

U svim sportskim krugovima juče se pričalo samo o tome, zbog čega je idol mladih vaterpolista, jedan od naših najtrofejnijih sportista, dospeo u takvu poziciju da ga optužuju za uzimanje kokaina. Vaterpolo, jedan od naših najtrofejnijih sportova, dobio je neočekivano snažan udarac, a vreme će pokazati šta je istina i šta će biti s Rađenom, koji bi, posle svega, na neslavan način mogao da stavi tačku na jednu sjajnu karijeru.Iako dva dana nije odgovorao na pozive novinara, Rađenov prijatelj Saša Vidić napisao je na svom Fejbuk profilu:

„POŠTO DANIMA PIŠETE DA VAM SE NE JAVLJAM NA TELEFON POVODOM MEDIJSKOG LINČA NA MOG PRIJATELJA KRATKO ĆU VAM ODGOVORITI….hoćemo sada svi onako kako umemo da pljunemo na godine karijere na sve medalje, na sve uspehe, pobede onako kako samo mi uspevamo da sahranimo nekog velikog zbog natpisa u novinama ili trenutne slabosti kako to baš mi narod koji sem krsnog lančića brojanice i kašike natopljene nutelom, ništa značajnije nismo okačili na svoje grudi…..ceo život u ovoj zemlji prolazi u lažnim aferama i spinovanim pričama koje narod guta dok im život prolazi u govnima radije se snebivate nad tudjom mukom nego nad svojom kulturološkom i materijalnom bedom…… kako lepše završiti ovo nego sa onom starom NIČIJA NIJE DO JUTRA GORELA“ poručio je Vidić.

U Vaterpolo savezu Srbije izražavaju oprez i poručuju da je neophodno sačekati kraj postupka. Savez je juče izdao zvanično saopštenje.

„Povodom pisanja pojedinih medija i portala o Nikoli Rađenu naš savez smatra da, kao i uvek u ovakvim slučajevima, treba sačekati kraj postupka. Na tako nešto nas obavezuje i poštovanje Zakona o sprečavanju dopinga u sportu i Zakona o zaštiti podataka o ličnosti“, kaže se u uvodu saopštenja.

Foto: Dragan Gajić
Prethodni tekstVODOPAD U JAGODINI VEĆ OKUPILJA POSETIOCE, DOLAZE DA GLEDAJU KAKO SE GRADI!
Sledeći tekstRECEPT ZA KOKTEL SEX ON THE BEACH

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime