Toplana u Jagodini – trend isključenja sa mreže opada, jedan broj korisnika se ponovo priključio

1
JP Gradska toplana je tehnički spremna za predstojeću grejnu sezonu, obavljene su funkcionalne probe, navode u ovom jagodinskom preduzeću.
„Grejna sezona će početi 15.oktobra ali je moguće i odlaganje od nekoliko dana ako dani budu topli. Zamenjen je deo toplovoda pored B zgrada do ulice Narodnog Fronta i sanirani proboji toplovoda koji su se pojavili na kraju prethodne sezone“.
U jagodinskoj Toplani kažu da trend isključenja korisnika opada.
„Trend isključenja korisnika opada, iskjučeno je 63 korisnika, ali postoji i broj korisnika koji se ranijih godina isključio pa se ponovo priključio. Cene nisu menjane. Temperature u stanovima ostaju iste, 20 stepeni“ kažu u jagodinskoj Toplani.
 
 
Foto Infocentrala
Prethodni tekstVozač BMW – a udario u drvo pored puta
Sledeći tekstNa FPNJ – Osnovne strukovne studije (trogodišnje) – medicinska sestra vaspitač

1 KOMENTAR

  1. Pa da li bi bilo korektno da se pita nešto i narod? Tople probe nisu ni počele, da bi nadležni iz toplane dali odgovor da nemaju pojma jer nemaju gas! Odradili su posao kod zgrade na Pivari i ostavili uredno cev ispred ulaza da ne može da se prođe. Pa lepo bi bilo da jednom Vi novinari odradili posao korektno i u interesu naroda. A možete lepo da prođete pored pomenute zgrade i uslikate i napišete, a ne ovakve natpise, priključuju se, a koliko se još isključili. Pišite o tome kada će probe, grejanje itd. Žalosno je što ovi komentari ostanu tu tek tako….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime