RADOVI U TRI SVILAJNAČKA SELA

0

Predsednik Opštine Svilajnac  Predrag Milanović, posetio je Dubnicu, Proštinac i Bobovo, gde je obišao trenutne radove i iskoristio priliku da razgovara sa predstavnicima saveta mesnih zajednica o budućim radovima:

„Sve radove, koje smo otpočeli u dogovoru sa meštanima, privodimo kraju. Završavamo radove na osnovnoj školi u Dubnici, pomogli smo u sređivanju crkve, koja je skoro proslavila 150 godina postojanja i završavamo vodovodnu mrežu u Dubnici, Proštincu i Bobovu “, izjavio je Milanović.

Vodovodna mreža za ova tri sela se gradi već skoro četiri godine i ove godine će se postaviti priključci za škole, crkve i mesne zajednice, a od sledeće godine će moći da se prikljuće i građani. U ovaj projekat su uložena velika sredstva u partnerstvu sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Milanović kaže da su meštani Proštinca pokazali inicijativu i želju da urede selo, tako da su u toku radovi na sređivanju sale mesne zajednice. Nakon Proštinca, Milanović je posetio i Bobovo, gde su započeti radovi na asfaltiranju jedne saobraćajnice:

„Pored vodovoda, u Bobovu dosta radimo na poboljšanju putne infrastrukture i trenutno asfaltiramo oko 2,5 km puta, a u planu nam je da asfaltiramo još 2 km. Iz budžeta Opštine Svilajnac izdvajamo velika sredstva za lokalnu infrastrukturu i drago mi je da se sve odvija po planu“, zadovoljan je Milanović.

 

 

„SVILAJNAC NA DLANU“

Projekat se sufinansira sredstvima Opštine Svilajnac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni tekstMeštani Lozovika, Miševića i Međureča prekinuli blokadu posle sastanka sa Palmom
Sledeći tekstVlada donela Uredbu o podsticajima za one koji snimaju filmove u Srbiji

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime