Pojačan saobraćaj kroz Pomoravlje

1

Na međunarodnom autoputu Beograd – Niš, kroz Pomoravlje, danas poslepodne je znatno pojačan saobraćaj u oba pravca, izjavili su Tanjugu policajci Odeljenja saobraćajane policije Policijske uprave u Jagodini.

“Ima magle na putu, a kolovoz je vlažan”, rekli su i upozorili vozače na maksimalnu koncentraciju i oprez.

Na nekim delovima ove deonice, zbog zimskih uslova, brzina je ograničena na 60 kilometara, podsećaju policajci i savetuju vozače da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima puta i da se pridržavaju saobraćajne signalizacije.

1 KOMENTAR

  1. Kratkocu. Levacke novine a u njima ni reci o Levcu. Pisete o dogadjajima koji nemaju nikakve veze sa Levcom. Sve ovo moze da se procita u dnevnoj stampi, ili na TV. Pisete o saobracaju u pomoravlju, lepo. Mlogo bi lepse bilo da ste napisali nesto o putu preko Vrletne strane. To je put koj spaja Lociku i Belusic preko Sekurickog polja, koji nekad bio republickog znacaja. Istog znacaja je put Prevest Gornji Dubic. Verujem da gospodin Predsednik opstine nezn da ti putevi postoje. Pisite nesto o samom Levcu, ima sta da se pise, nazalost malo lepog i dobrog. ne shvatite ovo kao kritiku.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime