PITA OD BUNDEVE DA RASTERAMO HLADNOĆU

0

Sastojci

15 tankih listova za pite
1,5 kg. bundeve
šećer
cimet
2 vanilin šećera
ulje
bundevara 1
Priprema

U izrendanu bundevu dodati 2 vanilin šećera.

Za svaki red pite koristiti tri lista.

Prvi list malo pouljiti, posuti peko cele površine sa pola kašikice šećera, staviti preko drugi list i ponoviti postupak. Treći list takođe malo puljiti, rasporediti bundevu, posuti sa oko 2,5 kašike šećera, cimetom ( po želji, ne mora)i zaviti u jufku.

Isto uraditi sa preostalim korama i filom. Ređati u pouljenu tepsiju.

Pitu premazati preko cele površine sa malo ulja i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 35 minuta ili dok pita lepo ne porumeni.

bundevara

Prethodni tekstTEMA SASTANKA DS U JAGODINI:NEMA ĐILASA PA OPET NEMA PARA?
Sledeći tekstTABLOIDNA SRBIJA: NEKOLIKO PITANJA ZA MINISTRA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime