Palma: Veraldi je demantovao; Tepić: Veraldi nije demantovao

1

„Poslednji pokušaj je sa prof.Veraldijem za koga kaže da je demantovao pedantni opis Sande Rašković Ivić kako mu je Palma podvodio žene. Čitajte srpski, lepo piše – Veraldi ne demantuje ni reč, samo se ne seća detalja“ napisala je potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić.

Njen odgovor usledio je posle izjave lidera Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića Palme da je profesor Roberto Veraldi demantovao tvrdnju Sande Rašković Ivić o navodnom podvođenju.

„Ta gospođa Rašković Ivić kaže da su igrale neke plesačice, da mi oprosti narod na današnji Veliki Petak i da je u sobi profesora Roberta Veraldija, jednog od gostiju, bila neka gola devojka. Sram te bilo Rašković Ivić, sramuljo jedna, što bi rekao naš narod, zašto lažeš. Prvo treba da poštuje Hipokratovu zakletvu, a drugo ona je psihijatar i ako je tako davala savete svojim pacijentima teško njima. Gospođo Rašković Ivić, lažete“, rekao je Marković i pokazao demanti na italijanskom i na srpskom jeziku koji je poslao profesor Roberto Veraldi, počasni konzul Srbije u Italiji, koji u pismu Dragana Markovića Palmu naziva domaćinom i demantuje navode Rašković Ivić i koji je nakon te večere, drugi dan poklonio pušku Zavičajnom muzeju u Jagodini, koja je ostavština njegove, inače baronske porodice i zahvalio se Draganu Markoviću i gradu Jagodini na odličnom prijemu.

„Ne mogu više ovakvi lažovi i prevaranti da predstavljaju našu zemlju u inostranstvu. Dok je ta gospođa bila ambasador Srbije u Rimu naši odnosi sa Italijom nisu bili nikada gori, a danas su najbolji u istoriji i sa Italijom, Nemačkom, Francuskom i drugim državama“, rekao je Marković i pozvao Rašković Ivić na tv duel i da, kako je rekao, da se pogledaju u oči.

Prethodni tekstMuškarac (57) vozio 233 km na sat
Sledeći tekstPolicija demantovala vest da je stan članice SSP, Katarine Jokić obijen

1 KOMENTAR

  1. Kad bude ponovo dosao Berluskoni na vlast,treba postaviti mister Palmu za ambasadora u Rimu.Da mu titra jajasca na bunga-bunga zurkama.Tako ce odnosi Srbije i Italije biti na najvisem stepenu……!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime