Policija demantovala vest da je stan članice SSP, Katarine Jokić obijen

1

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić objavila je da su predsednici gradskog odbora SSP u Jagodini Katarini Jokić obijena i razvaljena vrata od stana. Ovim povodom oglasilo se Ministarstvo unutrašnjih poslova.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini ističu da je netačna informacija da je obijen stan Katarine Jokić, predsednice Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini.

Činjenica je da je policiji prijavljeno navodno obijanje stana i da je policija odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila sve činjenice i okolnosti.

Policija je zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić, koji je obijanje i prijavio.

Kriminalističko-tehničkim pregledom vrata nisu uočena vidna oštećenja koja bi nastala upotrebom fizičke snage ili podesnog alata.

Sin Katarine Jokić, takođe je izjavio da je stan u stanju u kakvom ga je ostavio i da ne sumnja da je neko ulazio u stan, kao i da iz njega ništa ne nedostaje.

O događaju je obavešten osnovni javni tužilac koji se izjasnio da u događaju nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti i naložio da mu se dostavi izveštaj.

Policijska uprava apeluje na sve da ne zloupotrebljavaju policijske službenike za dnevno-političke obračune“ navodi se u saopštenju policije.

Prethodni tekstPalma: Veraldi je demantovao; Tepić: Veraldi nije demantovao
Sledeći tekstIz Morave kod Kočinog sela, izvučeno telo muškarca

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime