Palma: Lista „Ivica Dačić – premijer Srbije“ pobedila u Jagodini

4

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je povodom proteklih izbora dao izjavu za javnost.
„Želim da se zahvalim građanima Srbije koji su našoj listi IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE dali veliku podršku i veliki broj glasova na današnjim izborima.
I dok se u Srbiji još prebrojavaju glasovi mogu da kažem da je naša lista za parlamentarne izbore IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE ispred koalicije SPS – JEDINSTVENA SRBIJA – ZELENI SRBIJE pobedila u Jagodini sa osvojenih oko 12000 glasova. Na drugom mestu je Srpska napredna stranka.
Želim da kažem jedno veliko hvala mojim Jagodincima jer je to više nego duplo veći rezultat nego na prošlim izborima za Narodnu Skupštinu Republike Srbije.
Hvala građanima Srbije što veruju našoj koaliciji koja traje punih 14 godina a posebno veliko hvala mojim Jagodincima koji su nam uvek davali veliko poverenje na lokalnim izborima ali nikada do sada nismo dobili ovoliko glasova na republičkim izborima.
Obećavam da ćemo nastaviti da radimo u smeru u kojem smo radili i do sada, sa još više snage i energije, a kada je u pitanju budući premijer Srbije Ivica Dačić, budite sigurni da će svojim znanjem, iskustvom i posvećenošću dati veliki doprinos rešavanju problema izazvanih svetskom ekonomskom krizom kao i da će uspešno voditi u diplomatskom smislu Srbiju u izuzetno komplikovanoj geopolitičkoj situaciji u svetu.
Želim da se zahvalim mojim Jagodincima jer su se masovno odazvali mom pozivu da glasaju za Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, i želim da čestitam predsedniku Aleksandru Vučiću na velikoj izbornoj pobedi na predsedničkim izborima“ rekao je Marković.

Prethodni tekstIPSOS/CeSID: Prvi preliminarni rezultati parlamentarnih izbora
Sledeći tekstSNS na izborima osvojila 43 odsto glasova i 120 mandata

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime