Palma: Dokazao sam da je sve laž

0

Lider JS Dragan Marković Palma u saopštenju medijima navodi da je dokazao da su sve optužbe protiv njega lažne i da je to dokazao.

„Prva laž Marinike Tepić je bila da je svedok kome je sakrila lice radio za Dragana Markovića Palmu, da je neka vrsta insajdera. Naravno da smo dokazali ne samo da nije radio za Markovića, već se ispostavilo da je stranački aktivista u Đilasovoj stranci i da je 6 puta hapšen i osuđivan. Znači kriminalac.
Druga laž je Miće Jovanovića, vlasnika Megatrenda koji je, ljut na Markovića rekao da je prisustvovao podvođenju devojaka na 50 – tom rođendanu Dragana Markovića Palme. Marković je to demantovao slikama sa svog 50 rođendana, na kome je bila prisutna čitava njegova porodica, više od 200 gostiju među kojima i visoke zvanice. Mića Jovanović je kasnije u Hit TVIT – u porekao sve rekavši da je bio ljut na Palmu jer ga je na tom rođendanu pomerio sa glavnog stola i zbog spora oko zakupa prostora za Megatrend u Jagodini, za koji je krivo i Palmu.
Treća laž je izjava Sande Rašković Ivić, koja je tvrdila kako je počasni konzul Srbije u Italiji, profesor Veraldi njoj ispričao da su mu na zabavi kod Palme igrale plesačice bez gaća i da ga je čekala devojka u sobi. Profesor Veraldi je sve demantovao u pismu ambasadoru Goranu Aleksiću.
Poslednja je laž da su odbijena vrata na stanu Katarine Jokić, predsednice Đilasove stranke u Jagodini. Policija je izvršila uviđaj i dala izjavu, kako i sin pomenute, da nije bilo odbijanja stana i da je sve laž“ navedeno je u saopštenju.

Tepić je prošlog ponedeljka novinarima pokazala video snimak, na kojem je, kako je rekla, svedočenje neidentifikovanog čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao podvođenju žena u tom gradu.

„Danas znam, a saznaće sada i Srbija, da je podvođenje žena, devojaka i devojčica gotovo svakodnevnica u Jagodini, privatnom gradu Dragana Markovića Palme, koji je predsednik Skupštine Jagodine i koalicioni partner Ivice Dačića i Aleksandra Vučića“, rekla je Tepić pre emitovanja videa.

Na snimku se vidi muškarac čije je lice sakriveno i glas promenjen, a koji je rekao da je radio u hotelu u Končarevu blizu Jagodine. Tepić je ranije u prošlonedeljnom Utisku nedelje izjavila da žene u Jagodini trpe seksualno uznemiravanje radi zaposlenja u javnom sektoru.

Prethodni tekstIz Morave kod Kočinog sela, izvučeno telo muškarca
Sledeći tekstJagodina nije odobrila istraživanja litijuma, ali država jeste

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime