„P.W.W. JAGODINA“ – PROŠLE I OVE GODINE UKUPNA ULAGANJA 800.000 EVRA

1

Početkom  jula  ove godine  navršilo se punih devet  godina  od kako P.W.W. – JAGODINA DOO  pruža komunalnu uslugu sakupljanja, odvoza i deponovanja smeća   na teritoriji Jagodine, uključujući i  seoske  mesne zajednice. Uslugom  je obuhvaćeno 25.500  korisnika, od čega  23.500 čine  domaćinstva, a 2.000 pravna  lica i preduzetnici.
„Posebno se možemo pohvaliti da ovih dana puštamo u rad dva, od ukupno ugovorena tri,  nova komunalna  vozila  marke  MAN zapremnine 22m3, čija je  vrednost 540.000 EUR. Ukupna vrednost investicija u 2015.g. i 2016.g.  biće preko 800.000 evra, što  u  trenutnom privrednom okruženju  predstavlja značajan uspeh i rezultat  je  maksimalnog zalaganja menadžmenta da unapredi  rad ovog privrednog društva. Povećanjem broja vozila i kontejnera i održavanjem  postojećih  nastojimo da obezbedimo kvalitetno   pružanje usluge korisnicima na celokupnoj teritoriji Jagodine i  ispunimo očekivanja lokalne samouprave i samih građana vezano za obavljanje delatnosti koja nam je poverena“ kaže direktor ovog preduzeća Nenad Antić.

2

Nakon  početnih investiranja  u izgradnju  deponije Gigoš i reciklažnog centra, a  zatim  u  vozila i posude za otpad,  PWW  je tokom 2015.g. investirao u nabavku  300 novih kontejnera. Ove godine  na  upotrebu građanima  biće dato  je još  500 novih kontejnera, koji su delimično tokom aprila raspoređeni u dogovoru sa predstavnicima lokalne  samouprave.

Prethodni tekstTURSKA DA OKONČA VANREDNO STANJE ŠTO PRE
Sledeći tekstNESTAO SLOBODAN TRAILOVIĆ

1 KOMENTAR

  1. Pww naplacuje uslugu koju i ne pruža.Naime, puno domacinsta van grada nije dobilo kante ni kontenjere gde moze da odlaze svoj otpad,ali to njih nije briga.Kad se korisnici zale prosto ih neslusaju… da ne govorimo da nisu isporucivali racune i slicno.
    Strasna neprofesijalnost…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime