ORKUŽNA LIGA – POJAČANJA! GAGI MILANOVIĆ:CILJ NAM JE PRVO MESTO!

0

MORAVA IZ RIBARA POJAČALA SVOJE REDOVE

Bivši Srspkoligaš „Morava“ iz Ribara u prolećnoj sezoni Okružne lige juriće prvo mesto. U Ribaru ne kriju da su im ambicije – šampionske! U sladu sa ambicijama pojačali su svoje redove.
Naime, u „Moravu“ je iz „Tabana 1970“ došao Siniša Urošević, fudbaler koji je igrao za sve mladje selekcije Jagodine a igra na svim pozicijama po levoj strani, zatim nekadašnji jagodinski đak Nemanja Mikladinović, štoper, koji je protekle dve i po godine branio boje Lugomira iz Rakitova. Vezni red su pojačali Aleksandar Djurić, doskorašnji fudbaler Partizana iz Glogovca, i Nikola Matejić a iz Dragocveta se vratio Zoran Vasić.
-Pojačali smo praktično sve linije u timu. Pojačanja su prava i sa njima će kvalitet igre biti podignut na viši novo. Sada je sve na igračima: ukoliko se dobro pripreme prolećni cilj, a to je prvo mesto, biće ostvarljiv, smatra Dragoljub Gagi Milanović, trener fudbalera Morave.
Inače, fudbaleri Morave su odigrali dve prijateljske utakmice. Na prvoj su Levač iz Rekovca, pred svojim navijačima, lako savladali sa 3:1. Prema prikazanoj igri i šansama pobeda je mogla biti izražene i ubedljivijim rezultatom. Drugu proveru imali su protiv Tabana 1970. Tu utakmicu Morava je izgubila, rezultatom 3:0.
-Fudbaleri Tabana 1970 su fizički daleko spremniji i zbog toga nismo uspeli da im pariramo, priznaje trener Milanović.
Morava će do početka prolećne sezone (15. marta) imati još četiri kontrolne utakmice. Generalnu proveru imaće 1. marta kada  Ribare dolazi srpskoligaš iz Desotovca – Sloga Despotovac.
Inače, trener Milanović računa na 18 fudbalera koji će konkurisati za satav najboljeg tima. Fudbaleri Morave treniraju pet puta nedeljno i imaju odlične uslove za rad zahvaljuući agilnom rukovodstvu na čelu sa predsednikom Daliborom Jeremićem.
Z. Milovanović

RADOSVALJEVIĆ U LUGOMIRU
Vladimir Radosavljević, ako ne jedan od najboljih fudbalera Morave iz Ribara onda sigunro jedan od najkorisnijih fudbalera ovog kluba (na utakmici poslednjeg jesenjeg kola Okružne lige u Dublju postigao je odlučjući gol u 90. minutu), ponovo je digao sidro. Ovoga puta iz Morave je prešao u redove zonaša Lugomira iz susednog Rakitova.
-Vlada je otišao u Lugomir, neće proći mnogo vremena kada će ponovo da me moli da ga vratimo u Ribare. Tako je bilo svojevremeno kada je iz Morave otišao u Dragocvet, kaže Dalibor Jeremić, predsednik Morave.
Moravu je napustio i štoper Igor Janićeijević.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime