NJUZOVCI U JAGODINI U UTORAK 17.MAJA

6

U utorak 17.maja u 19 sati, u Domu učenika u Jagodini tribinu će održati ekipa Njuza koja će promovisati knjigu „Prava istorija sveta“. Govore Marko Dražić. Darko Crnogorac i Nenad Milosavljević. Moderator tribine biće doc.dr Marko Đorđević. Tribina će biti održana u Letnjem amfiteatru Doma učenika, a organizatori tribine su Dom učenika srednjih škola i SERBIKA. Ukoliko tog dana pada kiša, tribina će biti održana u studentskom klubu Doma učenika.

Prethodni tekstZAPISI IZ PRIZEMLJA: PSIHOLOŠKI AIKIDO
Sledeći tekstSEZONA JAGODA – NAPRAVITE SLATKO

6 KOMENTARA

 1. Da, lepo ste najavili ovaj dogadjaj, ali bilo bi nam svima jos draze da nam date i reportazu sa ove, u sustini, promocije…
  Veliki pozdrav!

  • Postovana, Infocentrala ima odlicnu saradnju sa gospodinom Markom Đorđevićem i sa velikom paznjom prati sve sto se organizuje na Fakultetu pedagoskih nauka ili Domu studenata i ucenika, a do sada nije izostao ni jedan tekst o gostovanjima u Jagodini. Pretpostavljam da ste se upravo na Infocentrali informisali o ovoj tribini, promociji inace na istu ne biste ni otisli. Srdacan pozdrav.

   • Pre svega, hvala Vam na odgovoru a i na prikladnoj reportazi sa dogadjaja! Sto se tice gospodina Đorđevica, licno je pohvalio Vas portal i vasu zajednicku saradnju.
    Pozdrav!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime