TRAJU RADOVI NA PUTU BATOČINA-JAGODINA

0

U toku su radovi na rehabilitaciji mosta preko Belice na državnom put IA reda br. 1 ( E-75), Batočina-Jagodina

Od avgusta ove godine radi se na rehabilitaciji mosta preko reke Belice na državnom putu I A reda broj 1, auto-put E-75, na deonici Batočina – Jagodina , u smeru Beograd – Niš. Radovi se prvo izvode na desnoj saobraćajnoj traci auto-puta, u smeru Beograd-Niš, dok se na levoj saobraćajnoj traci u zoni mosta saobraćaj obavlja dvosmerno.

Despotovac

Put od Strmostena preko Kučajskih planina do Brestovačke banje je većim delom pod makadamom odnosno vozače očekuje zemljani put.

Radovi na rehabilitaciji kolovoza na naplatnoj stanici Smederevo na državnom putu I A reda broj 1

Ako putujete u Smederevo treba da znate da je došlo do kompletnog zatvaranja naplatne stanice Smederevo na državnom putu I A reda broj 1, zbog rehabilitacije kolovoza. Očekivano vreme trajanja radova biće 45 dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole. Alternativni pravci su naplatne stanice Kolari i Požarevac.

Radovi na sanaciji klizišta na putu II A reda broj 153 , Smederevski put, deonica Grocka-Brestovik

Od 20.10.2014.g., izvode se radovi na sanaciji klizišta na državnom putu II A reda broj 153, Smederevski put, deonica Grocka-Brestovik. Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, u smeru ka Grockoj, dok će se saobraćaj obavljati levom kolovoznom trakom, naizmeničniom propuštanjem , uz pomoć semaforske signalizacije.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime