NEMANJA POSLEDNJE SATE PROVEO SA DRUŠTVOM

0

Jagodinski advokat, Nemanja Stojanović (26), poslednje sate života proveo je sa prijateljima, pre nego što je, u 02:45h u noći između utorka i srede, postao žrtva profesionalnog ubice. Prema nezvaničnim informacijama i nepotvrđenim sumnjama, Nemanju je usmrtio profesionalni ubica, koji je, u ,,sačekuši“, ispalio četiri hica, dva u glavu i dva u grudi. Policija od tada traga za počiniocem, a motiv ovog ubistva, koje je potreslo Jagodinu, je još uvek samo u domenu nagađanja.

,,Mladić je izgubio život u brutalnoj ,,sačekuši“ u kojoj on nije mogao da bude povod, a ni njegovi roditelji. Niko od nas ne zna šta je motiv. Ovo je strašna tragedija koja je pogodila nas lično i profesiju. Očekujemo da Advokatska komora donese zaključke o obustavi rada do otkrivanja počinioca.“, rekao je advokat Momčilo Jovanović.

Otac ubijenog mladića, Miki Stojanović, poznati jagodinski advokat, kao i majka, su u teškom stanju i nisu davali nikakve izjave. Policija se, takođe, nije zvanično oglašavala u vezi sa ovim slučajem. Nemanja Stojanović biće sahranjen u petak na groblju u Jagodini.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime