Užasan obračun preko nevine životinje – mački odsekli glavu

4

Predsednik Gradskog odbora SNS u Jagodini, Nikola Radosavljević, žrtva je jezivog zastrašivanja za sada nepoznatog počinioca koji je u dvorište porodične kuće u kojoj Radosavljević živi sa suprugom i troje maloletne dece, bacio odsečenu glavu njegove mačke, za koju je patolog – veterinar utvrdio da je odsečena oštrim predmetom što ukazuje na činjenicu da je to mogao da učini samo čovek.

Telo mačke i tragovi krvi nisu nađeni na licu mesta. Nikola Radosavljević, koji je inače i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, izjavio je da mu niko nije pretio u prethodnom periodu, da je u odličnim odnosima sa komšijama i da su motivi ovog zastrašivanja političke prirode, odnosno da su vezani za njegove aktivnosti na političkoj sceni Jagodine i Srbije, prenose „Novosti„.

– To je preteća politička poruka koju je očigledno neko hteo da mi pošalje – izjavio je Nikola Radosavljević i dodao:

– Međutim, to me neće pokolebati da još više i bolje radim za budućnost naše Srbije.

Slučaj je prijavljen policiji, a Gradski odbor SNS u Jagodini od nadležnih državnih organa zahteva da se počinilac ili počinioci što pre pronađu i privedu licu pravde.

Prethodni tekstNOVI DETALJI ZLOČINA KOD JAGODINE Mihajlo: Dobrila me mučila i tukla, zato sam zgrabio sekiru i ubio je
Sledeći tekstPALMA: DO KRAJA GODINE 5 NOVIH FABRIKA U JAGODINI

4 KOMENTARA

  1. Pa i meni su ubili mačku i bacili u dvorište, sa sve mačići. U istu ulicu živimo. To serijski neko radi godinama, pre su kačili na kaije, ako ima neko koplje ili strela. Ja to prijavljujem policiji, evo dve godine, tek sad u vesti izlazi.

    I to nije ništa, šta radi ovaj kad popije. Neće policija da dođe da im utiša muziku. obezbeđenje ima nekad oko kuće, policija sa specijalnim kolima dolazila za forenziku više puta.
    To sve on umišlja da ga prate, prisluškuju, stalno se okreće i traži agente… Ali ovo za mačke, ne može da se reši bez kamera, jer ih neko stalno ubija.

  2. Uzas,jadna macka.Kada su neki zrtvovali ljude izu helikoptera,zasto ne bi i jadnu zivotiniu.SNS u Jagodini je rejting ispod 10% dolaze neke „nove“ politicke snage,Palma ima siguricu u glasovima plus najavljeni bojkot i SNS JA nista drugo nepreostaje nego da prikaze scenu iz novog filma „Kum na jagodinski nacin“Nove scene i ceo film mozete pogledadi u naredna dva meseca,ziv nisam kako ce reziser,scenarista i glumci izaci sefu na oci tamo neko lepog aprilskog dana.Amin

  3. Jos jedno montiranje dela i pravljenja zrtve. Isto kao predhodni put, lomljenje izloga u centru grada pored policije i suda(i kamera). Naravno pocinilac nije nadjen. Smenice ga valjda vise posle izbora, da ne bruka vise narod. Covek i dalje prima platu redovno u JASSI, a radno mesto mu je u socijalnom osiguranju gde prima jos jednu pla0u itd…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime