NAUČITE DA PRAVITE SVOJE VIDEO IGRE U ŠKOLICI PROGRAMIRANJA „SMILE“

0

Vaše dete provodi sate pred računarom, igrajući video igre, gledajući klipove, prelistavajući Facebook… A možete li da zamislite kako Vaše dete pravi sajtove, foto-montaže, ili svoje programe? Zahvaljujući Smile školici, ne morate da zamišljate!

Smile školica postoji baš zbog roditelja kao što ste Vi. U potpunosti smo posvećeni tome da Vašoj deci otkrijemo čitave svetove koji stoje iza naizgled običnog kućnog računara. Tu smo da im pokažemo da na računaru mogu da prave i svoje video montaže i animacije, ali da programiraju svoje video igre, pa čak i prave robote.

Pomoći ćemo Vašoj deci da postanu programeri – da prepoznaju prepreke na koje naiđu, da shvate uzroke njihovog nastajanja, i načine na koje mogu da ih prevaziđu. Pokazaćemo im da programiranje ne mora da bude nešto čime se bave samo naučnici, već da i oni sami mogu da programiraju.

Plan i program naše jednogodišnje školice obuhvata sledeće oblasti: osnove rada na računaru, bezbednost na internetu, obrada fotografija, 3D modeliranje i izrada animacija, video produkcija, web dizajn, programiranje igara, i rad sa LEGO robotima.

Ako Vaše dete ima između 6 i 14 godina, i ako želi da sa nama provede narednih godinu dana, pozovite nas! Prijave traju do 1. septembra.

Prijave i informacije na brojeve telefona: 063.627.987, 069.627.987, ili putem e-maila [email protected]. Posetite i njihov sajt http://www.smile.edu.rs/index.php#header

(PR tekst)

 

Prethodni tekstMITA ARSIĆ ODRŽAO PROMOCIJU „AKADEMIJE FUDBALA“ U NIKŠIĆU
Sledeći tekstRODITELJI DECE OBOLELE OD RAKA DOBIĆE BOLOVANJE DO ZAVRŠETKA LEČENJA I 100 ODSTO ZARADE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime