JAGODINSKI PRIVREDNIK OPTUŽIO POVERENIKA SNS DA GA JE NAPAO!

4

Poznati jagodinski privrednik Srba Josijević i poverenik Srpske napredne stranke u Jagodini Čedomir Bauk našli su se u tužilaštvu kako bi dali izjave o, kako kaže Josijević, napadu koji se desio krajem avgusta. Naime, Josijević je policiji prijavio Bauka zbog pretnje i ugrožavanja bezbednosti.

srba
Srba Josijević prijavio pretnju

-Stajao sam ispred mog lokala u blizini bolnice, kada mi je prišao Bauk i uneo mi se u lice izgvoorivši ,,Da li ti imaš ekskluzivno pravo da cinkariš? Zapamtićeš NAS“ i izgovorio je nekoliko psovki koje su sve bile u pretećem tonu. Sve je snimljeno kamerom jer u lokalu i ispred imam video nadzor. Bio sam u šoku i slučaj sam prijavio policiji jer se radi o pretnji čoveka koji je kao poverenik SNS u Jagodini, prvi čovek ove stranke! Sumjam da je njegova reakcija ustvari reakcija na moj komentar na društvenim mrežama – BIVŠI ŠEF SLUŽBE DRŽAVNE BEZBEDNOSTI POVERENIK ZA SNS, i to smenjen pa penzionisan! kaže Josijević.

Policija je po službenoj dužnosti slučaj predala tužilaštvu gde će biti odlučeno o daljem toku. Inače, SNS u Jagodini nije se oglasila ovim povodom.

Josijević je tražio policijsku zaštitu za sebe i porodicu jer se oseća ugroženim.

4 KOMENTARA

  1. Poznajem lično oba gospodina i mogu da kažem da Josijevićeva priča ne pije vodi. Čedomir Bauk je miran i blag čovek, što nije slučaj sa Srbom Josijevićem, čovekom koji se sklon političkim provokacijama.

  2. Ovo je blago rečeno, smešno. Lično poznajem i jednog i drugog čoveka. Čeda je izuzetan, ne verujem ni jednu jedinu reč čoveku kao što je “uspešni privrednik“ – Srba Josijević. Pa raspitajte se malo o Srbi, svi jagodinci znaju ko je on i na šta je sve spreman. Ništa lepo nikad nisam čuo o njemu, šta više, čovek je živi explicit.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime