NAPREDNJACI JEDINI POSTAVILI ŠTAND U VIVO ŠOPING PARKU, JER SU PLATILI

1

Aktivisti pojedinih odbora stranaka u Jagodini požalili su se da ne mogu da dobiju prostor za postavljanje štanda u okviru VIVO šoping parka, a da je to dozvoljeno Srpskoj naprednoj stranci koja ima štand u centru popularnog Viva, gde je cirkulacija ljudi velika.

VIVO„Nikome osim stranke SNS nije dozvoljeno da postavi štand, a njima je dozvoljeno i da izvode performanse po celom VIVO šoping parku što ostali ne smeju ni da pomisle. Juče je obezbeđenje izbacilo aktiviste stranke SDS koji su hteli da postave štand. Rečeno je da se radi o privatnom posedu gde nije dozvoljeno postavljanje političkih obeležja. Pitam se kako to može SNS?“ kaže Miloš Ivanović.

Vlasnik VIVO šoping parka, Pavle Andrić objasnio je da se radi o privatnom posedu i da moraju da se poštuju pravila.

„Prostor VIVO šoping parka je komercijalnog tipa, kod nas je moguće iznajmiti ga, što je učinila stranka SNS. Imali smo situaciju da je nekoliko stranaka pokušalo da postavi svoje štandove, imali su navodno dozvolu policije, ali u VIVO šoping parku je to nemoguće bez moje saglasnost upravo zbog toga jer se radi o privatnom posedu. Svako ko plati, štand slobodno može da postavi“ kaže za Infocentralu, Andrić.

Stranke koje su zainetersovane za zakup prostora u okviru VIVO šoping parka odnosno šetališni deo, to mogu učiniti tako što će poslati mejl i za manje od 24 sata, kako kažu u ovom šoping parku, dobiće odgovor i uslove za dalju saradnju. Andrić nije mogao da precizira koliko košta zakupnina šetališnog dela obrazloživši da to radi njegov marketinški tim i da oni formiraju cenu.

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime