BRANISLAV LEČIĆ: DA, VRATIĆEMO SRBIJU NA PRAVI PUT

0

Poznati srpski glumac i član Glavnog odbora DS Branislav Lečić ovih dana obilazi gradove u Srbiji. Na prozivke onih koji se pitaju da li zaista učestvuje u kampanji Demokratske stranke, Lečić je odgovorio putem društvenih mreža.

„Vidim da se jedne dnevne novine iščuđavaju mom učeću u kampanji DS, kao da je to neka tajna, nešto loše. Izgleda da je za mnoge nešto prestalo da postoji, ako ga ne verifikujemo na društvenim mrežama. Za sve kojima je ta potvrda potrebna, da, učestvujem, da, očekujem da Srbiju vratimo na pravi put, da vratimo izgubljene moralne i duhovne vrednosti. Sa raznim nosiocia izmišljenih titula to nije moguće i bojim se da ćemo sa njima ispuniti ono – da se spasimo, tako što ćemo propasti. Nismo mi takav spas zaslužili“ poručio je Lečić sa svog fejsbuk profila. 

Pored glume, bavi se i političkim radom: vodio je tzv. „Plišanu revoluciju“ (protest kod Terazijske česme), a nakon pobede demokratskih partija i petooktobarskih promena, bio je ministar za kulturu u prvoj demokratskoj vladi Srbije, koju je predvodio Dr Zoran Đinđić. Podržao je Demokratsku stranku 2014.godine.

Prethodni tekstINFOCENTRALA SA IZVRŠNIM UREDNIKOM „CENZOLOVKE“
Sledeći tekstNAPREDNJACI JEDINI POSTAVILI ŠTAND U VIVO ŠOPING PARKU, JER SU PLATILI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime