ARGOS: VETERINARSKI INSPEKTOR JOŠ NE IZLAZI NA TEREN IAKO PAS POVRAĆA KRV

1

Udruženje za zaštitu životinja ARGOS uputilo je oštar protest veterinarskoj inspekciji u Jagodini, jer iako je prijavljeno nekoliko puta, veterinarski inspektor još uvek nije izašao na teren i pogledao psa koji se nalazi u jako teškom stanju. Ženka samojeda ima štene i povraća krv, a na društvenim mrežama brojni su komentari ogorčenih građana koji apeluju da se životinji pomogne.

„U ulici Vojvodjanska u Jagodini, vlasnički pas živi u izuzetno lošim uslovima. Skoro da nikad ne izlazi iz kaveza, pas je u njemu i po kiši i po suncu, zimi i leti. Gospodja koja je „vlasnik“ pita se šta psu fali u ovakvim uslovima. Kaže da kuju „redovno pari“ i da prodaje štence. Slucaj je više puta prijavljivan nadležnim inspekcijama koje do sada nisu odreagovale. Veterinarski inspektor je obećao da će izaći na teren ali se nije pojavio. Bojim se da će biti kasno“ kaže predsednica ARGOS – a, Inda Marjanović.

3

Ukoliko veterinarski inspektor izađe na teren i odluči da pas bude oduzet vlasniku zbog izuzetno loših uslova u kojima živi, ovaj samojed mogao bi biti udomljen. Štene takođe ne izlazi iz kaveza.

1 KOMENTAR

  1. da li doticna G-dja Inda Marjanovic podnela prijavu OJT / osnovnom javnom tuzilastvu / protiv RVI Pomoravskog okruga vet inspekcije u Jagodini / ZATO STO SE TAKO PONASAJU ? DA LI JE ZVALA I POLICIJU ?? palamudjenje nikada nista nije resilo, KAO NI PRIJAVE ZA FIOKU !!! …..zna se kako se ovde reaguje, ALI I U SLUCAJU DA PSA TREBA ODUZETI TAKVOM VLASNIKU, gde ce ga / je staviti ?? U USRANI SINTERAJ, SA 16 BOKSEVA I DVORISTA GDE SE PSI KOLJU NA GOMILI ??? ..,.,………..povraca mi se vise od ovakve kvazizastitarske hipokrizije . Inda ne izbija iz sinteraja, takodje zna zakon. Ovo bi, kao trebalo da stvori utisak da ona stiti zivotinje ??!!! ah, ah, ah …..vi padajte na to, koliko vbam drago, ZNA INDA DA OVAKVA LOKALNA OBJAVA NISTA NE RESAVA –zato i ne ide dalje od piskaranja, slicica, nudjedja ,,PAYPAL,, -a na tone …i pisanja prijavica za fiocice ….

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime