NA HORGOŠU VIŠESATNA ZADRŽAVANJA

0

Uprava granične policije MUP-a Srbije saopštila je da su višesatna zadržavanja putničkih vozila na izlazu iz zemlje na srpsko-mađarskom graničnom prelazu Horgaš, a pojačan je saobraćaj i na izlazu iz Srbije ka Crnoj Gori, gde se trenutno putnička vozila zadržavaju oko pola sata.

AMSS saopštava da Granična policija poziva putnike i turiste da koriste granične prelaze Kelebiju, Bački Breg, ali i Bački Vinogradi, Horgoš II, Đala i Bajmok koji su otvoreni od 7-19 časova.

Pojačan je saobraćaj i na graničnim prelazima sa Hrvatskom, na Batrovcima, na izlazu za putnička vozila i čeka se oko dva sata, a na graničnim prelazima Šid, Sot i Ilok oko pola sata.

Pojačan je saobraćaj i na izlazu iz Srbije ka Crnoj Gori, gde se trenutno putnička vozila zadržavaju od 30 do 45 minuta i oko 45 minuta čeka se i na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske na graničnom prelazu Gradina.

AMSS podseća da je, u periodu turištičke sezone, posebno u dane vikenda, vreme zadržavanja na graničnim prelazima konstantno varira i da ima zadržavanja pa se apeluju na vozače da koriste manje frekventne granične prelaze.

Radovi na putevima tokom vikenda

Danas i sutra u noćnim satima, biće izvođeni radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije, na auto-putu E-75, na deonici od petlje „Mostar“ do petlje „T-6 skretanje za Novi Sad“ u smeru Beograd – Šid.

Tokom vikenda, od 07.00 do 19.00 časova, izvode se radovi na postavljanju portalnih nosača saobraćajne signalizacije, na glavnim petljama, na auto-putu E-75 u smeru od graničnog prelaza Horgoš do Novog Sada, uz povremene kratkotrajne obustave saobraćaja do 15 minuta.

Istovremeno predviđeni su radovi na demontaži i montaži portalnih nosača putokaznih tabli na auto-put E-75, u smeru od Beograda ka Nišu.

Radovi se izvode na traci – vozna i zaustavna u zoni ispred isključenja za Smederevo-Vodanj i na voznoj i zaustavnoj traci u zoni ispred isključenja za Smederevo-Jug i ispred isključenja za Požarevac.

Juče su počeli radovi, zbog čega su izmene režima saobraćaja na delu auto-puta E-75 u zoni Novog Sada, od petlje „Sever“ do petlje „Temerin“, zbog izvođenja radova na postavljanju stubova javne rasvete.

Zbog interventnih radova na rehabilitaciji nadvožnjaka kod Kovilja na državnom putu prvog A reda izmenjen je režim saobraćaja u oba smera ka Beogradu i ka Novom Sadu i odvija se samo zaustavnim trakama.

N1

Prethodni tekstSPISAK STVARI KOJE BI TREBALO DA PONESETE NA LETOVANJE
Sledeći tekstNEMAČKA:200.000 DRŽAVLJANA SRBIJE PRED DEPORTACIJOM

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime