MAGLA I RADOVI NA POJEDINIM DEONICAMA

0

Na putevima u Srbiji vidljivost je dobra, ali na pojedinim deonicama na području Vranja, Kopaonika i Crnog Vrha ima magle pa se vozačima savetuje oprezna vožnja i strogo poštovanje saobraćajnih propisa.

Na putevima u Srbiji vidljivost je dobra, ali od jutros na pojedinim deonicama na području Vranja, Kopaonika i Crnog Vrha ima magle pa se vozačima savetuje oprezna vožnja i strogo poštovanje saobraćajnih propisa, saopštio je Automoto savez Srbije.

Od 12. do 16. februara od 07.00 do 17.00 časova, na delu autoputa kod petlje Umčari, najavljeni su radovi na izradi temelja za portale, u oba smera, a za saobraćaj će naizmenično biti zatvarane preticajne ili saobraćajne trake.

Kako je najavljeno, u četvrtak 18. februara od 12.10 do 13.30 sati zbog izgradnje deonice izmedju Caričine doline i tunela Manajle, pored železnike pruge na levoj obali Južne Morave, na suprotnoj strani autoputa biće izvedeno miniranje koje neće uticati na saobraćaj.

Od 5. do 16. februara od 07.00 do 17.00 sati na autoputu od petlje Umčari do petlje Vodanj zbog radova saobraćaj će se odvijati u preticajnoj levoj traci. Režim saobraćaja izmenjen je do 19. februara i na delu autoputa u zoni Novog Sada od petlje Temerin do petlje Zrenjanin.

Za kamione i šlepere i dalje je na snazi zabrana kretanja na deonicama:

2. A-210 Jošanička Banja – Kopaonik

2. B-327 Koceljeva (veza sa dr.putem 21) – Valjevska Kamenica

2. A-209 Kraljevo (Kovanluk) – Goč granica sa PZP Kruševac

2. A-210 Kopaonik – Rudnica

2. A-211 Kopaonik – granica sa PZP Kruševac (Jaram)

2. A-201 Sjenica – Krajnoviće – Bare – Vrbnica – dr.granica sa Crnom Gorom (Kumanica)

2. A-202 Sjenica – Raždaginja – Bućevo – Karakujića Bunari – Suvi Do – Leskova – Tutin.

Beta

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime