„LIDL“ STIGAO U JAGODINU

0

Kompanija Lidl Srbija otvorila je tačno u 8 časova vrata svoje prodavnice u Jagodini, na adresi Knez Miletina 2. Osim novootvorene prodavnice u ovom gradu, prvi savremeni diskontni lanac od danas nudi  jedinstveno iskustvo kupovine i u Vršcu, Inđiji i Kikindi. Pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda i ovoga puta će dočekati potrošače, a Lidl je pripremio i atraktivne „slavljeničke“ cene u svim pomenutim prodavnicama. Dodatno, sve one koji posete neku od 23 Lidl prodavnice širom Srbije očekuju novine u asortimanu – visokokvalitetne drvene igračke koje su idealan praznični poklon za najmlađe.

lidl-5„Nastavili smo da širimo mrežu prodavnica sa ciljem da budemo dostupni što većem broju potrošača, pa verujemo da i građani Jagodine dele našu radost i uzbuđenje, te da ćemo u kratkom periodu zaslužiti njihovo poverenje. Odužićemo im se za strpljenje i toplu dobrodošlicu kako najbolje umemo – nudeći im najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu“, istakla je ovom prilikom rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović, zahvalivši se potom lokalnim vlastima i poslovnim partnerima na uspešnoj saradnji.

Za sve koji posete neku od 23 prodavnice, Lidl se u duhu praznika koji su pred nama, pobrinuo da za najmlađe obezbedi veliki izbor drvenih igračaka. Lidlove igračke su kreirane tako da bude istraživački duh kod dece, podstiču finu motoriku i logično razmišljanje kroz igru. Takođe, ove igračke su izuzetno izdržljive, napravljene su od drveta sa FSC sertifikatom iz održive sadnje i ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, dok su plastični elementi ili metalni detalji pravljeni isključivo od materijala bez štetnih materija, što potvrđuje TÜV Rheinland sertifikat. Bojene su premazima sa lakovima bez rastvarača i bojama na vodenoj osnovi, tako da su bezbedne za decu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime