„LIDL“ STIGAO U JAGODINU

0

Kompanija Lidl Srbija otvorila je tačno u 8 časova vrata svoje prodavnice u Jagodini, na adresi Knez Miletina 2. Osim novootvorene prodavnice u ovom gradu, prvi savremeni diskontni lanac od danas nudi  jedinstveno iskustvo kupovine i u Vršcu, Inđiji i Kikindi. Pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda i ovoga puta će dočekati potrošače, a Lidl je pripremio i atraktivne „slavljeničke“ cene u svim pomenutim prodavnicama. Dodatno, sve one koji posete neku od 23 Lidl prodavnice širom Srbije očekuju novine u asortimanu – visokokvalitetne drvene igračke koje su idealan praznični poklon za najmlađe.

lidl-5„Nastavili smo da širimo mrežu prodavnica sa ciljem da budemo dostupni što većem broju potrošača, pa verujemo da i građani Jagodine dele našu radost i uzbuđenje, te da ćemo u kratkom periodu zaslužiti njihovo poverenje. Odužićemo im se za strpljenje i toplu dobrodošlicu kako najbolje umemo – nudeći im najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu“, istakla je ovom prilikom rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović, zahvalivši se potom lokalnim vlastima i poslovnim partnerima na uspešnoj saradnji.

Za sve koji posete neku od 23 prodavnice, Lidl se u duhu praznika koji su pred nama, pobrinuo da za najmlađe obezbedi veliki izbor drvenih igračaka. Lidlove igračke su kreirane tako da bude istraživački duh kod dece, podstiču finu motoriku i logično razmišljanje kroz igru. Takođe, ove igračke su izuzetno izdržljive, napravljene su od drveta sa FSC sertifikatom iz održive sadnje i ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, dok su plastični elementi ili metalni detalji pravljeni isključivo od materijala bez štetnih materija, što potvrđuje TÜV Rheinland sertifikat. Bojene su premazima sa lakovima bez rastvarača i bojama na vodenoj osnovi, tako da su bezbedne za decu.

Prethodni tekstU SVILAJNCU SE OTVARA NOVA FABRIKA, OTVARANJU PRISUSTVUJE ANA BRNABIĆ
Sledeći tekstUHAPŠEN POLICAJAC IZ ĆUPRIJE POD SUMNJOM DA JE VRBOVAO DEVOJKU ZA PROSTITUCIJU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime