LEPOTA PROSTORA: RADNI AMBIJENT SA LIČNIM PEČATOM

1

Lepota životnog prostora ne ogleda se samo u uređenju doma i mesta gde spavate i koje nazivate domom. Nekome je dom – radni prostor jer u njemu provodi veći deo dana. Zato se lepota prostora ogleda i u uređenju mesta gde radite. Frizer Srđan Laki Jovanović, kao što znaju njegove mušterije, često menja ambijent svog salona. Danas je otvorio vrata posle renoviranja prvo Infocentrali, a onda i mušterijama. Slatko, fino, sa Lakijevim ličnim pečatom…pogledajte.

24
Novi ambijent salona „Gossip Laki“

„Ja često renoviram salon, volim da sosvežim prostor, da mušterijama priredim nešto novo, da im bude zanimljivo i lepo. Inspiracija su mi šezdesete godine. Moji roditelji su tada rođeni, tada su se upoznali Miki Maus i Mini, Patak Dača i Pata. Prošli put sam uređivao u rustičnom fazonu, sada retro. Ja se bavim frizerajem, ali estetika i u prostoru moje je neko lično opredeljenje“ kaže Srđan.

Tirkizni krevet kupio je u Kragujevu, sto u Simpu s tim što ga je „obojio“ onako kako mu odgovara.

33
Simpov sto koji je sam „obojio“
20
Kragujevački tirkizni „lepotan“

„Igram se stilovima i to mi prija, ja se osećam prijatno a i ljudi koji dolaze kod mene. Fini kič – zlatni ramovi, je obavezan. Slika Isusa je poklon babe i dede, mnogo mi je važna. Ona je moja amajlija“.

18„Moj otac radi sa laminatom pa sam od njega dobio model za 2016.godinu, reprezentativni uzorak, odličan, rustičan, neuobičajen. Imam mnogo porodičnih fotografija jer je ovo ne samo moj radni nego i životni prostor. Ja ličim na ovaj prostor i on liči na mene, kultura življenja podrazumeva da se trudimo da lepota uvek bude oko nas“

2
Ramovi u kojima su se nalazile porodične fotografije, sada za ogledalca, poklon prababe
1
Čiviluk u boji starog zlata
6
„Mamini detalji“

„Ja uglavnom radim sa ženama a žene su bića koje uvek vole novine i iznenađenja. Hoće da odu na neko novo mesto samo jer izgleda novo i drugačije. Zato se ja trudim da uvek budem nov, zanimljiv i originalan“ kaže Laki.

7 8 25Na podu je i moderni detalj a to je led svetlo u lajsnama. Ostali detalji su porodični, zlatne posude iz Vranja, sa Kosova i svih strana Srbije odakle potiče Srđanova porodica.

17Na pitanje da li je za renoviranje potrebno mnogo novca, Srđan kaže da ga je ovo do sada najmanje koštalo. Ukoliko ste u prolazu Jagodinom ili Pomoravljem, autoputem, svakako svratite do salona „Gossip Laki“ ne samo na šišanje već i da bacite pogled kako mali, fini radni prostor može odisati ličnim pečatom, originalnošću, bojama…unesite BOJE, ne samo u slobodno vreme, već i u posao. Obojite se stilom.

Prethodni tekstGITARISTA NENAD GAJIN COCA SA INDILOM U KOMBANK ARENI 26.MAJA
Sledeći tekstDANAS JE SVETSKI DAN SLOBODE MEDIJA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime