Dačić: Vučić je rekao na konferenciji da ću biti zamenik premijera i šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti

0

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas na konferenciji za medije pred početak sednice GO SPS da će ta stranka i formalno doneti odluku o učešću u novoj Vladi Srbije, istakao je da nije razgovarao s predsednikom Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem o personalnim rešenjima i resorima namenjenim SPS, prenosi info služba ove stranke.


Dačić je rekao da nije razgovarao ni o svojoj poziciji, osim onoga što je Vučić rekao na konferenciji za novinare da će biti zamenik premijera i šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

„Aleksandar Vučić i ja smo razgovarali više puta o mnogim temama kod kojih su i političke teme, ali nismo razgovarali dalje o kadrovskim rešenjima, nismo razgovarali ni o tome koji bih ja resor vodio u sledećoj vladi, osim što je on to izjavio na konferenciji za štampu da bih bio prvi potpredsednik Vlade i šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti“, napomenuo je Dačić.

Lider SPS najavio je i da će na sednici Glavnog odobra SPS biti doneta i odluka o održavanju Kongresa stranke, a okvirni datum je 17. decembar.

 

Foto fb SPS

Prethodni tekstMole se nadležne institucije da spreče uništavanje srneće divljači
Sledeći tekstDrama u Zaječaru – vozač autobusa se ubio na autobuskoj stanici

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime