GITARISTA NENAD GAJIN COCA SA INDILOM U KOMBANK ARENI 26.MAJA

0
Pevačica senzualnog glasa Indila pružiće pravi muzički ugođaj sa odličnim muzičarima publici u Kombank Areni, 26. maja, a sa njom na sceni nastupiće i srpski gitarista Nenad Gajin Coca.

Nenad Gajin Coca, inače Jagodinac sarađivao je sa producentima kao što su Mike Nielsen (Jamiroquai, Underworld..) i Yak Bondy. Nastupao je sa istaknutim svetskim muzičarima i na značajnim događajima među kojima su: kultna svirka i izložba “Jimmy Hendrix Celebration” u nekadašnjem stanu ovog gitariste u Londonu na Prima maggio koncertu u Rimu sa Emirom Kusturicom & No Smoking Orchestra ispred 600.000 ljudi kao i na severno-američkoj turneji sa istim bendom; sa Erykahom Badu; zatim na “Pistoria Blues Festivalu” u Toskani “rame uz rame” sa Jeffom Beckom, Larryem Carltonon, Van Morissonom kao i na eminentnom jazz festivalu “North Sea Jazz Festival”.
Muzičar koji se svojom osobenom gitarskom tehnikom vešto kreće u širokom dijapazonu muzičkih stilova od džeza, popa do etno muzike Gajin se u profesionalne muzičke vode upustio nastupajući širom sveta sa Emirom Kusturicom i No Smoking Orhestra. Trenutno je na turnejama sa Indilom, Bojanom Zulfikarpašićem – Modern Times Quintet I Guillaumeom Perretom.

http://www.svet.rs/zivot/kultura/srpski-gitarista-nenad-gajin-nastupa-sa-indilom-u-beogradu

Prethodni tekstPALMA: RADNICI STANDARDA TOLIKO DOBRI DA MOGU DA GRADE BEOGRAD NA VODI!
Sledeći tekstLEPOTA PROSTORA: RADNI AMBIJENT SA LIČNIM PEČATOM

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime