PALMA: RADNICI STANDARDA TOLIKO DOBRI DA MOGU DA GRADE BEOGRAD NA VODI!

0

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma kaže da su majstori JKP „Standard“ koji su gradili fontanu u tom gradu, dostojni da grade i Beograd na vodi.

DSC_0308„Da sam pre 20 dana znao da Jagodina ima ovako dobre majstore, siguran sam da bi konkurisali za izvođače radova za Beograd na vodi“, rekao je Marković puštajući u rad fontanu u Izletištu „Aračlijski potok“ u Jagodini.

„Projekat Beograd na vodi treba da radi neko ko ima dosta iskustva ko je napravio mnoge velike objekte, „a siguran sam da bi to dobro uradili majstori JKP „Standard“ iz Jagodine.

„Oni su za nepunih 15 dana napravili, najlepšu fontanu u Srbiji, po uzoru na fontane u Dubaiju, dugu 122, a glavna na ulazu u izletište ima mlaz od 11 metara“, rekao je Marković.

Od sada ću sve građevinske poslove u gradu, davati samo majstorima „Standarda“, dodao je Marković.

Glavna, od četiri fontane, koje krase „Potok“ je promera pet metara, u obliku je Jagodine, a sve su izgrađenje u okviru rekonstrukcije ovog izletišta koje obuhvata površinu od 16 hektara.

Deo „Potoka“ je dobio veštačku travu a nove sadržaje je dobio i dečiji zabavni park a obnovljena je i Letnja pozornica sa 1.200 sedišta.

„Potok“ se nalazi u delu Jagodine, gde su i Akva park, ZOO vrt, Muzej voštanih figura, „Vivo“ šoping park.

Tanjug

Prethodni tekstOTVORENO VIŠE OD 140 RADNIH MESTA U JAGODINI!
Sledeći tekstGITARISTA NENAD GAJIN COCA SA INDILOM U KOMBANK ARENI 26.MAJA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime