OTVORENO VIŠE OD 140 RADNIH MESTA U JAGODINI!

0

Fabrike italijanskih kompanija u Jagodini “Confecioni Andrea Serbia”, “Aunde Serbia” i “Vibac Balcani”, traže 142 radnika.

“Confecioni Andrea”, za proizvodnju automobilskih cerada, traži 50 operatera na mašini, “Aunde Serbija”, za proizvodnju automobilskih sedišta i enterijera traži 30 šivača i dvoje smenovođa i “Vibac Balcani”, za proizvodnju traka u industrijskom pakovanju, 30 mašinskih tehničara i 30 radnika elektrostruke.

Svoje ponude dale su na Sajmu zapošljavanja koji se održava u Jagodini. Na sajmu Nacionalne službe za zapošljavanje, 28 firmi – poslodavaca iz Jagodine, iskazalo je potrebu za 270 radnika, različitih zanimanja.

Sajam je otvorio predsednik Regionalne privredne komore Šumadije i Pomoravlja Predrag Lučić, a otvaranju sajma prisustovao je i gradonačelnik Jagodine Ratko Stevanović.

Onih koji posao traže bilo je oko četiri puta više od ponuđenih radnih mesta i u Filijali nacionalne službe u Jagodini očekuju da će biti popunjeno oko 900 CV obrazaca (radni biografski podaci), a efekti sajma znaće se za nekoliko meseci.

Uz fabrike iz Italije, najveće potrebe za radnicima iskazala je “Sintek Serbia”, koja traži po deset mašinskih tehničara i električara, Fabrika “Feman” koja traži 11 radnika, među kojima su jedan mašinski inženjer i po dvoje komercijalista, bravara, varioca, građevinskih limara i vodoinstalatera.

Po 10 radnika traže i Agencija za konsultantske aktivnosti “Atena”, “X trade” i MKZ doo.

Tanjug

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime